2777
2789
عنوان

ب شوهرم پیام دادم بیاید اونم جواب داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا طلاهات رو دادی داداشت ماشین کوئیک خرید و به شوهرت گفتی دزد برده؟؟،؟هرکی بود طلاقت میداد

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

گلم تاپیک هاتو خوندم و مقصر بیشتر مشکلاتتون خودتی 

شما گفتی مادرم تهران خونه داره خب چرا شما اونجا نموندی مگه به مادرت وصلی خب وقتی میبینی شوهرت میخواد پیشش باشی اشتباه محضه این مدل لجبازی ها اونجا میموندی و همسرت هی میومد بهت سر میزد یا اون خونه رو از مادرت اجاره میکرد و تا شرایط عروسی گرفتن فراهم بشه اونجا میموندید 

برای طلا ها هم من نفهمیدم آخرش چی شد یعنی واقعا دزدیدن و همسرت باور نمیکنه یا دادی به کسی و دروغ کفتی به همسرت 

درکل باید با هم مفصل صحبت کنید و شما هم دست از لجبازی بردارید میدونم دوست داری اون بیاد شهرستان دنبالت ولی بلاخره یکی باید تو زندگی کوتاه بیاد دیگه وقتی همسرت اینقدر راحت حرف طلاق میزنه یعنی یا میخواد بترسونه یا اصلا محبتی نمونده دیگه پس اگه میخواهی زندگیت حفظ بشه شما باید کوتاه بیایی 

خب چرا چنین کاری کنی این حرف سر چه موضوعی پیش اومده بیخود و بی جهت گفته یا اختلاف دیگه ای دارید ؟

بابا  طرف طلاهای عقدش رو فروخته برای داداشش ماشین کوئیک خریده و قرار بوده ب شوهرش بگه طلاهای رو دزد برد و شوهرش فهمیده قضیه رو

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

بابا طرف طلاهای عقدش رو فروخته برای داداشش ماشین کوئیک خریده و قرار بوده ب شوهرش بگه طلاهای رو دزد ...

یا خدا 🙁 من ماتم برد 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

114 تاس مهریم میخام بزارمش اجرا مهریمو

طبق قانون ۱۱۰ تا سکه روباید بده در صورتی که نداشته باشه میان قسط بندی میکنن 

وضعیت مالی اقایی که باهاش عقدید چجوریه توانایی دادن داره 

یا خدا 🙁 من ماتم برد

اره تایپیک قبلش یکی گفته قضیه چیه

اگ حقیقت داشته باشه هرکی باشه دلزده میشه

اره تایپیک قبلش یکی گفته قضیه چیهاگ حقیقت داشته باشه هرکی باشه دلزده میشه

حالا برادرش بیاد جوابگو باشه که اینطور بخاطر برادر  زندگیش را خراب کرده 

اینجا از هیچ کس هیچ چیز بعید نیست هر کاری ممکنه انجام بدن در واقعیت 

و هر دروغی هم ممکنه اینجا بگن مثل آب خوردن 

من همچنان درس نمی‌گیرم و سکته ناقص میزنم از بعضی تاپیک ها

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

شما اول گفتی طلا ها رو دزد برده نمیدونم چطوری خونه نبودیم اومدیم دیدیم نیست بعد گفتی دادم داداشم به همسرم دروغ گفتم بعد میگی نه از اول راستشو گفتم بهش 

دختر خوب شما به ماهایی که نمیشناسی هم مدام داری دروغ میگی طفلی شوهرت حق داره نتونه بهت اعتماد کنه حداقل یکبار بدوغ دروغ و لجبازی با هم صحبت کنید بعد تصمیم آخر رو بگیرید 

هر چند بعید میدونم این رابطه درست بشه

حالا برادرش بیاد جوابگو باشه که اینطور بخاطر برادر زندگیش را خراب کرده اینجا از هیچ کس هیچ چیز بعید ...

ن عزیزم تایپیکش فک کنم راسته کلی تایپیگ زده راجب این موضوع...

دختره ساده ست هنوز تو بحر کمک به خانواده مونده  

نمیدونه خودش الان خانواده دونفری تشکیل داده

من مامانم بیوه ست خرجیش رو ما بچه ها میدیم. هروقت میگه  برام پول بریز؛ اگه از کارت شوهرم بکشم  به شوهرم اطلاع میدم تا راضی باشه ..چ برسه طلا بفروشم قایمکی و ب شوهرم بگم دزد برده

شما اول گفتی طلا ها رو دزد برده نمیدونم چطوری خونه نبودیم اومدیم دیدیم نیست بعد گفتی دادم داداشم به ...

عزیزم لپ کلام اینه

خانمه طلاهاش رو داده داداشش فروخته ظاهرا ماشین خریده داداَشش.

بعد نشستن فک کردن گفتن به شوهره بگیم طلاها رو دزد زده

و همينو گفتن

بعدها شوهره میفهمه  که طلاها رو دزد نبره

و خانمه مجبوری راستش رو میگه

همین

ن عزیزم تایپیکش فک کنم راسته کلی تایپیگ زده راجب این موضوع...دختره ساده ست هنوز تو بحر کمک به خانواد ...

عزیزم مرسی از توضیحاتت کاملا درست من خودم خانوادم سطحشون متوسط هست ولی همسرم خیلی پولدار همسرم همه جوره هوای خانوادم داره خیلی کمک پدر و مادرم می‌کنه 

ولی هیچ زمان از مخفی کاری تو زندگیم خوشم نیومد اینجا بارها گفتم به کاربران که یکی از شروط مهم ازدواجم صاف و صادق بودن باشه و هیچ گونه پنهان کاری تو زندگیمون نباشه نوشتم ثبت محضری هم کردم 

چون من زن پول همسرم نشدم که فردا روز بخواد جوگیر بشه بگه آره پول دارم برم هر کاری عشقم کشید بکنم 

دورویی و پنهان کاری و عدم صداقت زندگی را میترکونه