2777
2789
مزو ژل عالیع؟یا مزو تراپیمن صورتم لاغره پژمردسهزینه هربار مزو ژل زدن چقدرع؟و هرچن وقت یبار باید تمدی ...

هزینه بستگی به برندش داره از هر دوز ۴ تومن شروع میشه تا هر دوز ۲۰ تومن که اولش باید سه بار به فاصله دو تا جهار هفته انجام بدین..بعدشم سالی دو سه بار....برای شما پی ار پی هم خوبه از خون خودتون میگیرن و پلاسماشو جدا میکنن و به پوستتون تزریق میکنن

لیفت و جوانسازی

خب مزو اصلا لیفت نداره ولی جوانسازی داره

مهم ترین عامل جوانسازی پوست هیالورونیک اسید هست که تو انواع مزو ژل به صورت ها و مقدار مختلف هست. برندهای مختلف انواع مزو رو دارن که کاربدهای مختلف داره

مثلا فیوژن ۴ مدل مزو داره و...ولی واقعا هیچ روتین پوستی اثر مزو رو نداره

فقط ضدافتاب و آبرسان لازمه .یه شوینده مناسببقیه ش فقط تجارت و تبلیع.جذب مواد از سطح پوست خیلی ضعیف و محدود هست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مید فیس

ژل خوبه پیش دکتر حرفه ای برید

من خط خنده داشتم و زیر چشمام هم خط افتاده بود گود شده بود.چند جا رفتم میگن خط خنده جدا تزریق کن. زیر چشم جدا

ولی یه جا رفتم دکتر یه ناحیه ای رو گونه مشخص کرد گفت اینجا تزریق کنی هم خط خنده ت رو می کشه هم زیر چشمت‌

خیلی هم طبیعی بود و واقعا نتیجه عالی بود

ژل فقط حجم دهی نیست. مقدار درست و نحوه ی تزریق درست لیفت هم میده

من کناره های ابروهام رو با ژل برام لیفت کرد چون نمیخواستم بوتاکس کنم

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
چند ماهه؟ خوب نشده؟؟منم می خواستم لیفت پیشانی انجام بدم پیشش

یکساله ...بنظرم لیفت پیشونی خوبه اما خواهرم هم پیشانی هم شقیقه و هم‌گونه شو لیفت کرده چهرش خشن شده یکم ..البته خیلیا میگن الان خیلی بهتر از قبلشه اما من دوست داشتم ابروهاش و چشماش انقدر کشیده نمیشد