2777
2789
اگر خونه دیگه ای نداشته باشن،توقیف نمیشه

ای بابا 

باباش اگه مرده باشه سهم الارث توقیف میشه ولی الان سند نزد البته بره با وکیل حرف بزنه شاید بشه کاری کرد 

این کارا درصورتی هست بخاد طلاق بگیری 

جامعه ما زنا میسوزن و میسازن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا رو فروختی پولش رو مستقیم ریختی تو حساب همسرت ؟؟ یا پولی که ریختی اول تو حساب خودت بوده ؟؟؟ ببین راهی نداره قانونی بتونی پس بگیری

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

وقتی خودمو جات میذارم حس میکنم اگه شوهرم این کارو میکرد جوری از چشمم میفتاد که دیگه دلم نمی‌خواست ببینمش من جات بودم قطعا جدا میشدم آدمی که تو جوونی این کارو باهات بکنه تو پیری انتظار حمایت و همدلی نمیشه ازش داشت پول می‌ره و میاد ولی اعتمادی که از دست بره دیگه برنمی‌گرده 

طلا رو فروختی پولش رو مستقیم ریختی تو حساب همسرت ؟؟ یا پولی که ریختی اول تو حساب خودت بوده ؟؟؟ ببین ...

شوهرش زبون سرش نمیشه وگرنه اینکارو باهاش نمیکرد،اگربخواد قانونی پولشو بگیره بعید نیست طلاقش بده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
یه خونه،یه ماشین،مستثنیات دین محسوب میشه،توقیف نمیشه

بستگی به میزان درامد و نحوه زندگی شوهرش اگه اون خونه بالاتر از حد نیاز شوهرش باشه میشه توقیفش کرد و بخشی از اون به مهریه خانم به عنوان پیش پرداخت تعلق میگیره 

چون خونه داره تازه خریداری میشه به عنوان چیزی مثل داد و ستد بهش نگاه میشه نه خونه ای که مثلا ۱۵ ساله در اونجا سکونت داره به عنوانی اموال مازاد محسوب میشه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

می‌دونی مشکل من اینه کوهی که ازش ساخته بودم نابود شد دارم نابود میشن از غم من خیلی جاها پزشو داده بو ...

هیچ مردی اگه صدتو براش بذاری اگه جونتو بهش بدی این کارو واست نمیکنه ببین یه چیزی هست که تو اسلام میگه وظیفه زن فقط و فقط تمکینه وسلام نه پولتون رو بیارین نه سرمایه نه هیچی من که سه میلیارد سرمایه ام رو سوزونده

چه جالب مال منم خیر سرش رفته کربلا منم گفتم حلالت نمیکنم برو برنگردی

منم دقیقا همینو گفتم اخه اینا چرا میرن پیش امام حسین 

اون که میگه اگه دین ندارین ازاده باشین حق الناس گردن طرفه میره حرم امام حسین حضرت عباس

همش الکی زیارت که نمیرن میرن فقط بخورن و برگردن والا زیارت لیاقت میخواد

به خدا تو این سالها هزار تومن حق الناس گردنم نیست روم نمیشه برم حرم امام حسین چون مسایل دینی رو رعایت خیلی نمیکنم مثل حجاب و نماز و اینا خودم لایق کربلا نمیدونم اونوقت چه کسایی میرن

به خدا تو این سالها هزار تومن حق الناس گردنم نیست روم نمیشه برم حرم امام حسین چون مسایل دینی رو رعای ...

ببین رفتن مهم نیست زیارت واقعی مهم 

منکه همش غصه میخورم با چند روز دیگه پیداش میشه باید قیافه نحسش ببینم 

ببین رفتن مهم نیست زیارت واقعی مهم منکه همش غصه میخورم با چند روز دیگه پیداش میشه باید قیافه نحسش بب ...

اخ گفتی این چند روزه دارم نفس میکشم حالا هی پیام میده فلان روز میام غصم میشه داره میاد 

ما که پیام نمیدیم انقد نفرتمون زیاد شده راضی نیستیم هم ببینیم

من باهاش حرف ندارم هی زنگ میزد به بچه اخرشم امروز کلا بلاکش کردم بخدا حرصم میگیره اینی که ده سال عمرم حروم کرد حالا میخواد بره از اونجا واسم زنگ بزنخ بیشتر واسه بچه زنگ میزنه که امروز بهش گفتم تو که نیستی دلیلی نداره به بچه فکر کنی هر وقت اومدی میبینیش و بلاکش کردم داشت میرفتم بدون خداحافظی رفت