2777
2789
عنوان

پیش فعالی ینی چی

133 بازدید | 27 پست

ینی من در 45دقیقه برنج درست کردم و شامی پختم و ظرف شستم و یخچالو سامون دادم و فکرم هزار جا بود 🫠

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

این الان پیش فعالیه ک گفتی...

تو بیا خونه ما...با دوتا بچه ببین من چقد جون میدم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این الان پیش فعالیه ک گفتی...تو بیا خونه ما...با دوتا بچه ببین من چقد جون میدم

میدونم ی نمونه 45دقیقه مثال زدم 

خواهر گلم اون بیش فعالی هست یعنی فعالیت بیش از حد، چون ماشالله زرنگی،. خدا حفظت کنه سلامت باشی

میدونم عزیزم کیبورد گوشیم تغییرش. داد

بیش نه پیشبیش فعالی فقط شامل اینا نمیشه

کیبورد گوشیم تغییرش داد 

بله میدونم من ی نمونه 45دقیقه ای اززندگیم رو مثال زدم

بیش فعالی درسته و دقیقا نمیتونه همه این کارها رو همزمان انجام بده،

واقعا نمیشه روی هر شیطونی بچه حتی کلمه بیش فعالی رو گذاشت،

فقط کسانی که با بچه بیش فعال بودن میفهمن اوضاع چقدر ناجوره،

متاسفانه اصلا نمیتونن روی یک کار تمرکز کنن ،

و سریع باید ازین کار به کار دیگه کشونده بشن،

من معلمم هستم و تا حالا دو تا دانش آموز بیش فعال داشتم که هر دو دو تایپ مختلف بودن ولی باور کن پیر شدم از دستشون،

یکی از بچه ها باعث شد من دو بار احساس ضعف و ناتوانی شدید کنم و تو خلوتم گریه کنم ،خیلی شدید بود بیش فعالیش و نمیدونی چقدر بیشتر از هرکس دیگه ای ناراحت و غصه دار خودش بودم و هستم،کلاس چهارم بود بهش املا میگفتم واقعا نیاز داشت یک تا دو خط رو درست مینوشت ولی خب بسیار بزرگ و بد خط از خط سوم باور کن شبیه خط میخی مینوشت اصلا نمیشد فهمید،

امیدوارم واقعا کسی با این مشکل نباشه،💔🥺

بیش فعالی درسته و دقیقا نمیتونه همه این کارها رو همزمان انجام بده،واقعا نمیشه روی هر شیطونی بچه حتی ...

بله میدونم 

من از بچگی دچارشم متاسفانه

ولی باور کنید بیش فعالی اصلا به معنی فعالیت زیاد نیست،اینکه شما تند کار میکنید و به همه کاراتون می‌ر ...

بله