2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا مادرشوهرم اینا دارن پررو بازی در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 67 پست
کآر درسته رو تو کردی من از اولش زود پسرخاله شدم دارم چوبشث هم میخورم انگار

خب واقعا زياد ميري

خونه بابات مگه خار داره؟

فكر نكن بهت مدال ميدن فردا همين شوهرت  ميگه

خونه بابات جا نذاشتي ميومدي خونه ما ميوندي.

ماهي يكبار با دعوت برو.

ي وعده غذا و برگرد خونتون.

شوهرت دلتنگي ميكنه دست شمارو بگيره ببره سفر

و سر خونه زندگي

💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول نکن توقع ایجاد نکن مث مهمون برو مث مهمون بیامادراشون کردن چیشد؟؟؟؟خیلی احترامشان حفظ شد؟؟؟نیا ...

فکر کنم زیاد میرم و میام اینا دیگه من و جزو مهمون حسای نمیکنن

خودم مردک ک لعنت بر خودم باد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🤍✨️Hala Madrid

اره دقیقا همیشه یه حسی دارم میگم زشته فلان کار و انجام ندادم و اینا

منم دقیقا عین تو بودم.یه چنباری همچین کاری کردم دیدم دیگه نه دارن پررو میشن و انتظار هرکاری رو از من دارن منم دیگه کم کم پامو کشیدم عقب الان خیلییی راحتم تو هم همینکارو کن ببین الان جلوشونو نگیری بعد اینکه رفتی خونه خودت بدتر میشه.من نمیگم باهاشون بد شو و لی جایگاه خودتم مشخص کن 

دقیقا همینهیعنی میگی زیاده روی کردم یا کم کاری

زیاده روی کردی . در همون حد ک توی جمع کردن سفره و شستن ظرفا کمک کنی کافیه . فعلا بجز این کارا دیگه دست ب هیچی نزن . حتی همون ظرف رو هم دوبار بشور ی بار نشور . نباید برات وظیفه بشه وگرنه دوروز دیگه توقع داره براش خونه تکونی کنی

عزیزم چرا خودت رو بی عزت می کنی عروسی که سه شب خونه آدم می مونه مهمون نیس صاحب خونه است، بدون دعوت نرو خونه شون شوهرت هم دعوا کرد مقاومت کن بگو من بدون دعوت خونه خواهر برادرم هم نمی رم، اگه بدونی شب خونه مادرشوهر موندن چه عواقبی داره نمی موندی

یه دختر دارم در آینده ازدواج کرد به هیچ وجه اجازه شب موندن خونه مادرشوهر رو نمیدم پول میدم میگم برین هتل بخوابین 

خب واقعا زياد ميريخونه بابات مگه خار داره؟فكر نكن بهت مدال ميدن فردا همين شوهرت ميگهخونه بابات جا ن ...

یه ماه؟

من هفته ای دو یا سه روزشو اینجام و هعی  اینا زنگ میزنن به بابام بگو عروسیمون بیاد۰/:"

🤍✨️Hala Madrid

عزیزم چرا خودت رو بی عزت می کنی عروسی که سه شب خونه آدم می مونه مهمون نیس صاحب خونه است، بدون دعوت ن ...

وای واقعا راست میگی تازه این تاپیک و زدم به خودم اومدم

به خدا شوهرم دست از سرم برنمیداره و مثل بچه ها بهونمو میگیره  وگرنه من اینجا اصلا راحت نیستم

راستی میشه دلایل تان رو بگید چرا نمی‌گذاشتند بمونه

🤍✨️Hala Madrid

نباید خونشون بمونی 

باید منتظر باشی زنگ بزنه دعوتت کنه 

کار کردنت باید در حد جمع کردن سفره باشه 

حتی اگه بگن بیا ظرف بشور باید بگی رسممون نیست 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

عزیزم چرا خودت رو بی عزت می کنی عروسی که سه شب خونه آدم می مونه مهمون نیس صاحب خونه است، بدون دعوت ن ...

آگاه ترین مادر آینده 👏👏👏

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

توي دوماع اين همه زود صميمي شدي؟من بعد ٣ يار دعوت ماه دوم تازه قبول كردم پاگشا بشم!

منم با ناز رفتم بعدم دوساله عروسم سه دفعه با خانوادم رفتم ولی شوهرم هر شب میاد خونمون میمونه حداقل نازای مادرشوهرو ومنتاشو رو دوشم نمیزاره

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

منم دقیقا عین تو بودم.یه چنباری همچین کاری کردم دیدم دیگه نه دارن پررو میشن و انتظار هرکاری رو از من ...

رآس میگی

خبر بده اینه من قراره  طبقه بالای مادرشوهر زندگی کنم و اگه با لین فرمون برم جلو کارم ساخته اس

🤍✨️Hala Madrid

نباید خونشون بمونی باید منتظر باشی زنگ بزنه دعوتت کنه کار کردنت باید در حد جمع کردن سفره باشه حتی اگ ...

اگه نره کم بره خودشو بگیره جرعت ندارن بهش بگن

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

فکر کنم زیاد میرم و میام اینا دیگه من و جزو مهمون حسای نمیکننخودم مردک ک لعنت بر خودم باد🤦‍♀️🤦‍♀️� ...

دیر نشده 

الکی دلسوزی شوهرت نکن که بی تابی می‌کنه

چرا همیشه باید زن از حق خودش کوتاه بیاد 

بی تابه زود عروسی بگیره نه گه تو بشی غلام حلقه به دوش

بمون خونه بابات یه مدت استخر برو باشگاه برو واسه خودت ارزش قائل باش خودتو دست بالا بگیر تا بفهمن عروس گرفتن نه کمکی 

ببخشید واضح میگم شما اول کاری قوم شوهر نمیشناسی 

و

دو روز دیگه میشه وظیفه همین شوهرت میگه اخم و تخم میکنه چرا نمیری خونه ننه ام بشوری بسابی

خواهرانه میگم برا خودت و خانوادت ارزش قائل شو تا رسمی دعوت نشدی نروووو