2777
2789
عنوان

خیلی دلم برای دخترم میسوزه

223 بازدید | 16 پست

حساسیت داره آبریزش بینی ، خارش چشم ، خارش شدید گلو و.... ۱۱ سالشه و تقریبا همیشه همینجوریه 

تو گوگل زدم نوشته آمپول هم داره. به نظرتوت آمپول بتامتازون خوبه یا هیدروکورتیزون؟

چون دیگه قرص ها هیچ تاثیری نداره براش

عع منم همینطوریم

٫٫آنهایی که ما را همانگونه که هستیم می پذیرند و تلاش می کنند لبخند هایمان عمیق تر و آرامشمان طولانی تر باشد همانهایی هستند که ماندگار می شوند 🎠🌟٫٫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دکتری؟داروهاتون چی بود؟حساسیت زیاد داشتین؟

شدییییید. 

به حدی که دکتر آزمایش نوشت وقتی جوابش اومد گفت حد نصابش باید بین 20 تا100 باشه اما من رو 400 بودم، انقد شدید بود. 

مال خیلی سال پیشه داروهام یادم نیست چی بودن. 

دکتر هدایت اکبری توی شیراز کلینیک داره

شدییییید. به حدی که دکتر آزمایش نوشت وقتی جوابش اومد گفت حد نصابش باید بین 20 تا100 باشه اما من رو 4 ...

جدی ؟ مگه از روی آزمایش حساسیت هم معلوم میشه؟

تخصص دکترتون چی بود؟ من شیراز نیستم

دخترتون مثل منه و واقعأ اذیت کننده اس.

اینو امتحان کن : دوتا قرص سرماخوردگی بزرگسالان با هم بده بخوره، به احتمال زیاد اثر می کنه و حداقل برای چند روز خوب میشه. 

ولی اگه بازم فایده نداشت حتماً با تشخیص و تجویز پزشک آمپول بزنه، خودتون بدون نسخهٔ پزشک چنین کاری نکنید، منم آمپول می زنم و چند ماه راحت میشم،از هر دو مورد که گفتی استفاده کردم، ولی چون دخترتون سنش کمه باید با تجویز پزشک باشه، مثلاً ممکنه بگه نصفش رو بزنید. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

جدی ؟ مگه از روی آزمایش حساسیت هم معلوم میشه؟تخصص دکترتون چی بود؟ من شیراز نیستم

آزمایشی هست که سطح کورتیزول خون رو تشخیص میدن، منم آزمایش دادم و سطحش خیلی پایین بود، برای همین دکتر برام آمپول نوشت که سطح کورتیزول بیاد بالا. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

چه آمپولی میزنین؟ چه دکتری ببرمش؟

اول دوتا قرص سرماخوردگی بزرگسالان را هم زمان بهش بده، اگه تاثیر نداشت برو برای آمپول. من پزشک عمومی می رم. آمپول گاهی بتامتازون و گاهی هیدروکورتیزون، از هر دوتاش زدم. 

اها ممنون. ببخشید کدوم شهر هستین اسم دکترتون چیه

من اصفهانم ولی پزشک عمومی رفتم.