2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا مادرشوهرم اینا دارن پررو بازی در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 67 پست
دلیل رو خودت به عینه می بینی، چون بدون دعوت میری پس مهمون حساب نمیشی حیاط می شوری حالا تازه عروسی بع ...

حرف حق جواب نداره از این ببعد با پدر و مادرم باید در این مورد صحبت کنم چون اوتا هم کار ندارن بهم کی میرم کی میام🤦‍♀️🤦‍♀️

🤍✨️Hala Madrid

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر هر چقدر خوب با خدا  باشن باید فاصله رو باهاشون رعایت کنی حیف من خیلی دیر فهمیدم، ۱۵ ساله ازدواج کردم ۱۰ سال به هوای اینکه مثل خانواده خودم هستن باهاشون راحت بودم بعد دیدم چقدر بی ارزش شدم تغییر رویه دادم الان ۵ ساله بدون دعوت حتی شب نشینی هم نمی رم با اینکه دو تا کوچه فاصله داریم

اگر‌قراره همیشه اینطوری بری جلو از همین الان فاتحه جسم و روحتو بخون چونکه روز به روز توقعاتشون بیشتر میشه 

و مسلما توام بدنت تاحدی میکشه از طرفی زندگی متاهلی و شخصی خودت ل اندازه کافی پرمشغله خواهد بود حالا بیای کارا یکی دیگرم بکنی و وقتی نکنی ناراحتی پیش میاد و جسم و روحت داغون باهم و رسما هلاک میشی 

تو خودت دوست داري بري..😅كسي الان نميتونه كسي رو مجبور به كاري كنه.شوهر من شبا ميوند با ماشين دوساعت ...

خب آره ولس نامزدم زیاد اصرار میکنه

سعی بر این دارم 

خیلی ممنون از نصیحتت یکم  چشام باز شد ممنون

🤍✨️Hala Madrid

اگر‌قراره همیشه اینطوری بری جلو از همین الان فاتحه جسم و روحتو بخون چونکه روز به روز توقعاتشون بیشتر ...

دقیمت اینا هم همین انتظار و دارن که ا الان و بعد متاهلی من عملا دو تا زندگی رو اداره کنم 

چرا ؟؟چون  دختر ندارن 

🤍✨️Hala Madrid

خانواده شوهر هر چقدر خوب با خدا باشن باید فاصله رو باهاشون رعایت کنی حیف من خیلی دیر فهمیدم، ۱۵ سال ...

والا دمتون گرم جلوی ضرر و هرجا بگیری منفعت عست

بعد شما که دیگه صاحب تجربه عستی

منم باید یکم فاصله ایجاد کنم انگاری

🤍✨️Hala Madrid

دقیمت اینا هم همین انتظار و دارن که ا الان و بعد متاهلی من عملا دو تا زندگی رو اداره کنم چرا ؟؟چون ...

عجب از توقعات این مادرشوهرا 

الان دخترای واقعی خانواده هاهم اینطور کارنمیکنن توخونهوهاشون چ برسه عروس عوض دختر