2777
2789

من دو ماهه عقدم 

مادرشوهرم تاحالا آدم بی آزاری بوده کاری به کارم نداشته و احساس می‌کردم آدم خیلی پرفکتی هست

من خونشون شام و ناهار میپزه اغلب

بعد ظرف میشورم و یه حیاط و آب بگیرم و یه جارو دستی همین و اصولا فکر کنم همینم زیادیه

ولی این خانم انتظار داره من خونه شو عملا بکوبم از نو بسازم  چه میدونم گردگیری فرش شستن و خلاصه تمیزکاری اساسی..

دختر هم نداره انتظارش خیلی بالاس از من

بعدشم خودش جوونه 50 سالشه و سرومور و گنده

از جون من چی میخواد نمیدونم

چیکارکنم؟

🤍✨️Hala Madrid

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که پامیشی حیاط اب میگیریو هر سری ظرف میشوری یعنی خودت داری بد بارش میاری 

خونه خودشه به تو هم ربطی نداره کارای اون خونه 

هرزگاهی فقط برا اینکه یه کمک جزئی بکنی پاشو

چخبرته جارو میگیری دستت

همین که پامیشی حیاط اب میگیریو هر سری ظرف میشوری یعنی خودت داری بد بارش میاری خونه خودشه به تو هم رب ...

احه مثلا من دو سه روز میمونم خونه اونا میگم زشت نیست این کارا رو انجام ندم

🤍✨️Hala Madrid

از اول خراب کردی که، یه ظرف می‌شستی، دیگه آشپزی و بدتر از اون حیاط شستن چی بود؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اوه اوهپس حسابی کارت در اومدهنباید از اول همین کارارو هم میکردی

آره والا نمیدونم که آخه این زن خودش 50 سالشه کلا انتظار داره من خودشو بسازم

من خونه ننه بابام این کار و نکردم بعد...

🤍✨️Hala Madrid

همون ظرف شستن کافیه . تازه همونم یکی درمیون انجام بده. هنوز اول راهی باید یواش یواش کمک کنی . وقتی از این اول یهو یه حجم زیاد کار بگیری دستت ، میشه وظیفه ات .

کمک کردن ب مادرشوهرت خیلی خوبه ، ولی الان اول دوران عقدتونه باید حد و مرز هاتو همین اول کار مشخص کنی . ک بدونن نباید ازت توقعی داشته باشن . بعد ک کم کم زمان گذشت میتونی مقدار کمکتو بیشتر کنی . بازم جوری که تبدیل ب وظیفه نشه.

کمک کردن چیزی از ادم کم نمیکنه ولی هرچیزی جا و اندازه خودشو داره

از اول خراب کردی که، یه ظرف می‌شستی، دیگه آشپزی و بدتر از اون حیاط شستن چی بود؟؟

والا همینجوری شم 

اینا برم اخم و تخم میکنن

مثلا نشستم میگه آره دیروز به عباس(برادرشوهرم)

گفتم  کمد و تمیز کنه دیدم کسی نیست که گردگیری کنه اینا

آخه زننننن

🤍✨️Hala Madrid

احه مثلا من دو سه روز میمونم خونه اونا میگم زشت نیست این کارا رو انجام ندم

نه نمون برا خودت ارزش قاعل باش 

من دوره نامزدی مامانم مخالف بود که برم شب بمونم 

دید گوش نمیدم ول کرد 

بعد خودم دیدم نه یه روز میمونم به چشم حمال نگام میکنن با اینکه چهار تا دختر دیگه داره 

همونجا دیگه موندنو گذاشتم زمین نموندم اصلا خونشون 

آره والا نمیدونم که آخه این زن خودش 50 سالشه کلا انتظار داره من خودشو بسازممن خونه ننه بابام این کار ...

عزیزم اینکه دو سه روز اونجا میمونی هم اشتباهه

منم تو عقدم تنها عروس دخترم نداره فقد در حد ظرف شام شستن کمک میدم