2777
2789

امسال درس خوندنم درست حسابی نبود  صدمو نذاشتم مدرسه هم میرفتم کارای خونه باهام بود همش خودمو مقایسه میکردم فکر میکردم دیره یا ازتلگرام فیلم نمیدیدم میگفتم حرومه یاراضی نیستن

آزمونم شرکت نکردم پول نداشتم امسال اگه بمونم باید مجازی بخونم

کنکور روگند زدم  انگیزه مو واسه نهایی ازدست دادم

نمرات نهاییم شیمی ۱۶/۵،فیزیک۱۶/۵، عربی ۱۵

دینی ۱۶،زبان۱۴،ریاضی۱۲/۵، زیست ۱۷،فارسی ۱۷/۵

هویت۱۶/۵،سلامتم ۱۵/۵

همه رو شب امتحاتی خوندم گند زدم

هدفم رشته تاپه 

میترسم یه سال بمونم شرایطم بدتر بشه

امسالم فکر نکنم چیز خوبی بیارم 

شاید اگه خوب انتخاب رشته کنم یه رشته چرت دولتی بیارم اگه کنکور تیروخوب تراز بدن

اما میترسم همیشه حسرت رشته خوب رو بکشم

درصورتی دلم نمیخوادانتخاب رشته کنم که شاید دولتی بیارم از کنکور سال دیگ محروم بشم

یه سال سختی بدم به خودم یا برم؟شما باشین چیکارمیکنین طعنه های بقیه رو به جون میخرین یامیرین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چی قبول میشی.

چی دوست داری؟

اگر رشته مورد علاقه ات قبول میشی همین امسال برو. غیرانتفاعی ، شبانه یا هر چی که شد. ۱ سال زندگی جوونیت را هدر نده.

پشت کنکور هم قراره دوباره غذا بپزی و بی پول باشی . شرایط فرقی نکرده

من کنکور چهارمم بود و نخوندم باز به پزشکی نمیرسم اگه با همه شرایط میتونی بخونی و عقب نکشی بمون از هیچی نترس ولی نه مثل من بیوفتی تو دور باطل پشت موندن

تورو خدا برام دعا کن امسال شده تعهدی هم بیارم فقط تموم بشه 💔😭

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
مطمئنی؟اخه من قبلا شنیدم رشته تاپ چه دولتی چه آزادبه علاوه هررشته دولتی بیاری محروم میشی

هر دولتی با آزمون محرومی ولی دولتی با سوابق میشه محروم نیستی

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
خب ببین خودت چی میخوای فقط میخوای مدرک بگیری برو دولتی یا آزاداگه بحثت شغل و درآمده از رشته ات بمونی ...

نه فقط مدرک نمیخوام

دلم میخواد حداقل ۱۲ سال درس خوندم نتیجه خوبی داشته باشه اما از حرفای بقیه اذیت میشم 

امشب همه شروع کردن نصیحت من برو دانشگاه عمرتو تلف نکن سال دیگ معلوم نیس قبول بشی یانه

نه فقط مدرک نمیخوامدلم میخواد حداقل ۱۲ سال درس خوندم نتیجه خوبی داشته باشه اما از حرفای بقیه اذیت می ...

من ۳ سال خوندم برا کنکور 

از حرفاشون نارتحت میشدم اما در نهایت حالم خوبه :)

درسته رشته تاپ نمیارم 

ولی صدمو گذاشتم

ببین چی قبول میشی.چی دوست داری؟اگر رشته مورد علاقه ات قبول میشی همین امسال برو. غیرانتفاعی ، شبانه ی ...

پزشکی دوست دارم

اخه مدرسه خیلی وقت گیر بود۳ ساعت فقط زنگ ورزشم بود نصف زنگامارو تو مدرسه به خاطر درسای هویت وسلامت نگه میداشتن که اهمیتی نداشت

اما امسال اگه بمونم کلا کتابخونه میرم روزا

سعی میکنم سمت گوشی هم نیام