2777
2789
عنوان

پشت کنکورموندن ارزش داره یا امسال برم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 56 پست
من کنکور چهارمم بود و نخوندم باز به پزشکی نمیرسم اگه با همه شرایط میتونی بخونی و عقب نکشی بمون از هی ...

آخی عزیزم💔امیدوارم امسال همون چیزی که دوست داری رو قبول بشی💕

واقعا ۴ سال وقت گذاشتن واسه کنکورشجاعت میخواد 

من همین یه سالم میخوام بمونم استرس دارم

نه فقط مدرک نمیخوامدلم میخواد حداقل ۱۲ سال درس خوندم نتیجه خوبی داشته باشه اما از حرفای بقیه اذیت می ...

پشت موندن یعنی که ۲۴ ساعت زخم زبون شنیدن و همه بهت بدی کردن و از هیچ کس توقع نداشتن ولی اگه بتونی ازش بگذری نتیجه اش بی نهایت قشنگه من ضعیف بودم نتونستم ببین می تونی قوی باشی 

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم💔امیدوارم امسال همون چیزی که دوست داری رو قبول بشی💕واقعا ۴ سال وقت گذاشتن واسه کنکورشجاعت ...

منم هرسال با گریه موندم هرسال کل پیرا و توانبخشی و فرهنگیان آوردن ولی نرفتن حالا هم نمی تونم برمشون ۲۱ سالمه 💔😭

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
من ۳ سال خوندم برا کنکور از حرفاشون نارتحت میشدم اما در نهایت حالم خوبه :)درسته رشته تاپ نمیارم ولی ...

آفرین

منم دقیقا دلم میخواد بمونم حداقل تمام تلاشمو کنم که بعدش خودمو سرزنش نکنم

اگه تلاش کنم ونشه میگم حتما به صلاحم نبوده اما الان فقط خودمو مقصرمیدونم

سوابق رو شرکت نکردمیعنی کنکور باسوابق یادمه یه زمانی واسه ثبت نام وپرداخت هزینه ش داشت که من حواسم ن ...

نه اون که اصلا برای تو نبوده اون برای کسایی بوده که کنکور سراسری ثبت نام نکردن اونو جدا براشون گذاشتن تو خود به خود ثبت نامی دفترچه بیاد انتخاب رشته میکنی هرچی تو دفترچه هست چه آزاد چه پیام نور چه دولتی با سوابق فرقی نداره اون برای کسایی بود که کنکور شرکت نکردن ولی می خوان بیان دانشگاه 

منم هرسال با گریه موندم هرسال کل پیرا و توانبخشی و فرهنگیان آوردن ولی نرفتن حالا هم نمی تونم برمشون ...

یه کاربری قبلا یادمه تو یه تاپیک یه چیزی گف انگیزه گرفتم

پدر علم پیوند کبد ایران ۲۵ سالگی وارد رشته پزشکی شد یعنی سن اهمیت نداره مهم نتیجه آخرشه

آفرینمنم دقیقا دلم میخواد بمونم حداقل تمام تلاشمو کنم که بعدش خودمو سرزنش نکنماگه تلاش کنم ونشه میگم ...

عزیزممم 

ببین پارسال من تلاشم درست نبود و به حد کافی نبود 

بخدا حسرت خوردن عذااااببب الهی بود نه حالم خوب بود نه میتونستم از زندگیم لذت ببزم 

مدام خودمو مقایسه و تحقیر میکردم 

گفتم به جهنم یه سال دیرتر وارد دانشگاه بشم بهتر از اینه که برم دانشگاه و دائما حسرت بخورم و مقایسه و تحقیر بشم