هی میگفت عروس خوشگلم عروس خوشگلم یهو مامانم که پیشم بود با خنده برگشت گفت کجاش خوشگله میدونم شوخی کرده اما از این بی سیاستی مامانم به شدت حرصم در میاد واقعا بعضی وقتا دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار
حالا من هی پیش خانواده شوهر خودمو میگریم و مغرورم مامانم با یه کلمه خرابش میکنه اه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا شوخی کرده جدی نگیر ولی انشالله دیگه تکرار نکنه
چون خانواده شوهر جنبه ندارن اصولا
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
مامان منم همینه یه پسره خواستگار گفته بود به رابط که اره تو پارک همو ببینن اینقدر بی لرزش کرده منو ا ...
😂دیگه خدایی خیلی بد بود این
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂