2777
2789

هی میگفت عروس خوشگلم عروس خوشگلم یهو مامانم که پیشم بود با خنده برگشت گفت کجاش خوشگله میدونم شوخی کرده اما از این بی سیاستی مامانم به شدت حرصم در میاد واقعا بعضی وقتا دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار

حالا من هی پیش خانواده شوهر خودمو میگریم و مغرورم مامانم با یه کلمه خرابش میکنه اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جمله اولت منتظر بودم بنویسی یهو از خواب پریدم🤣🤣🤣🤣

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

خدایی کار مامانت درست نبود

حالا شوخی کرده جدی نگیر ولی انشالله دیگه تکرار نکنه

چون خانواده شوهر جنبه ندارن اصولا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خدایی کار مامانت درست نبودحالا شوخی کرده جدی نگیر ولی انشالله دیگه تکرار نکنهچون خانواده شوهر جنبه ن ...

نه بابا یه جوری به مامانم فهموندم بار اخرش بود می‌گفت شوخی کردم 

خدایی کار مامانت درست نبودحالا شوخی کرده جدی نگیر ولی انشالله دیگه تکرار نکنهچون خانواده شوهر جنبه ن ...

میدونم من خودم سعی میکنم تموم خط قرمزی رو رعایت کنم ولی مگه میزارن

مامان منم همینه یه پسره خواستگار گفته بود به رابط که اره تو پارک همو ببینن اینقدر بی لرزش کرده منو ا ...

😂دیگه خدایی خیلی بد بود این

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂