2777
2789

من دلم میخواد  بدون این بگم نامزدم برام گل بخره هدیه بخره زنگ بزنه محبت کنه بگه دوست دارم  برام ماهگرد بگیره حتی شده یه گل کوچیک  ولی متاسفانه برعکسه باید به زور  ازش حرف محبت امیز بکشم یا یه شاخه گل بدون تزیین یا حتی یه بیرون با هزار تا منت  شاید برای شما مسخره باشه ولی همیشه داره ذوق من و کور میکنه  فک کن من لباس با پول خودم میخرم میپوشم براش حتی نمیگه قشنگ شدی باید خودم  غرورم بزارم زیر پا اونم باید با تیکه و کنایه مسخرم کنه میگه لوس بازی در نیار تو زیادی احساسی هستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه عقدی باید خرجت رو بده 

اگه اینجوریه خسیسه

شاغلی که لباس با پول خودت میخری؟ 

بهش بگو گل میخوام برام میخری ؟ 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

حق داری

البته ماهگرد برای خیلیا زیادیه و قبولش ندارن

جدا از اون حق داری کسی که ذوق آدم رو کور کنه بحثش جداست مشکل داره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

ماهگرد و این چیزا رو قبول ندادم ولی کلام محبت امیز و هدیه گرفتن و اینا توقع زیادی نیست

ماهگرد یه بهونه هست برای خوش حالی ما ماهی یه بار میریم بیرون اونم به قولا ماهگردمون باشه 

مردا موقع ازدواج برعکس زناهستن 

اونا مث ما عاشق نمیشن و ازدواج کنن زن و بچه براشون دارایی محسوب میشه اینکه یکی باهات ازدواج کنه دلیل براین نمیشه عاشقته💔 

من الان پشیمونم چرا با اونی که دوسم داشت ازدواج نکردم فکرکردم اگه احساسی تصمیم بگیرم پشیمون میشم الان عین چی پشیمونم دارم پیر میشم

کاش یبار با پسری که عاشقتونه ارتباط داشته باشین بفهمین یعنی چیاز جایی که آدم انتظار نداره هم محبت می ...

دقیقا ببین باید عاشق باشه تا بفهمی عشق چیه چنان تو رو میخواد انگار یه آدم فقط رو زمینه اونم تویی و همه کار میکنه خوشحالت کنه