2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم‌با مادرش

281 بازدید | 22 پست

ما نامزدیم. امروز خونه مادرشوهرم‌اینا بودیم مادرشوهرم داشت کمد شوهرمو تمیز می‌کرد از اونجا مودم شوهرمو پیدا کرد خودشو کشت که بیا اینو وصل کن یه اینترنت هم بخر شوهر منم عصبانی شد که چرا من بخرم بگو شوهرت بخره همه چیو من باید بخرم؟ مادرشوهرم هم قیافش رفت تو هم ولی به نظر من حق با شوهرمه خودشونم درامد خوبی دارن ولی‌نمیدونم چرا مادرشوهرم دوس داره خرج بندازه گردن شوهرم‌. خیلی ناراحتم به نظرتون حق با کیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف دردایی که اون مادر برا این بچه کشید 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

چقدر بد که جلوی شما اینجوری با مادرش حرف زده.من بدم میاد.اختلاف هرچی هست،باید بین خودشون باشه.

حالا یه اینترنت برای مادرش می‌خرید.ورشکست که نمیشد.

ما هم خودمون مادر داریم آرزومونه پول داشته باشیم بتونیم براش کاری انجام بدیم.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

چقدر بد که جلوی شما اینجوری با مادرش حرف زده.من بدم میاد.اختلاف هرچی هست،باید بین خودشون باشه.حالا ی ...

امروز یه اینترنت میخاد فردا لباس میخاد پس فردا هزارتا چیز دیگه