2777
2789
عنوان

وخامت اوضاع برخی از کاربران

528 بازدید | 44 پست

سلام مجدد ، دوست داشتم این تاپیکم بمونه برای یادگاری 😫😂😂

بچه ها شمام متوجه تفاوت فرهنگی ها شدید؟ من فکر میکردم چون حالا فضا ناشناسه و هویت صد در صدی مشخص نمیشه بعضی از کاربرا بی ادبانه صحبت میکنن، الان فکر میکنم شاید کلا ادبی ندارن که شناس و ناشناس بودن تاثیری داشته باشه… خانواده شون جمع دوستان هم همینطوری حرف میزنن !

فکر کنید مثلا یه نفر تو دورهمی دوستنه هفکری بخواد بعد یکی پاشه بگه  واااای چقدر (بیکار) یا با تیکه و متلک جواب همو بدن

یا مثلا با گریه یکی  دردل کنه بگه اه خاک تو سرت چقدر ناشکری  

میکنی و …یه دختری اسم دوست پسرشو بیار صفت خراب به راحتی به دهنش بیاد 

یه جورایی ترسناکه که با این افراد هم زبونیم، هرچقدر دور و نزدیک باز یه کشور داریم زندگی می‌کنیم 😫😂

تفاوت فرهنگی فقط گهواره 

همه ۱۵ ساله ها مادرن🤣

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو نی نی سایت فهمیدم زنای خرابم طرفدار دارن

و زنای خیانت کار

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اینایی ک ب اقوام ایرانی توهین میکنن دیگه خیلی داغونن یا طرف جنبه انتقاد نداره راحت مث این مردای چال ...

توی اینستا من پیج‌های اونایی که این بحثا رو راه میندازن دیدم، یا فیکن

یا توی یه روستای دور افتاده

یا ۱۰ تا ۱۴ سالشونه

چهارتا پیج چرت رو دنبال میکنن موقع دعوا مزخرف میگن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هرکاربری با هر سطح فرهنگی و تربیتی و اخلاقی میبینید توی واقعی چند برابرش کن، اگه با ادبه توی واقعی هم خیلی خوبه اگه بی تربیته توی واقعی باید ازش فرار کرد

این تجربه ی منه

من تو نی نی سایت فهمیدم زنای خرابم طرفدار دارن

خراب از چه نظر؟

خب همکارهاشون قطعا توی همچین سایتی هم هستن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اونا که میرن تاپیک کاربرها میخونند و مشکلات طرف میزنند تو سرش واقعا حقیر هستن امروز یه کاربر تاپیک ها من وخونده بیماری بچه ام زده تو سرم و اینکه شوهرم چون شهر دیگه کار میکنه هم مسخره کرده اینا خیلی بی فرهنگ هستن اینا از خدا نترس هستن باید ازشون ترسید

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜