2777
2789

پول داشته باشم پسرم چیزایی که میخوادبگیرم خوشحال بشه😔💔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخاستم آدم محکمی بشم،تا حد انتظارم شدم شکر خدامیخام رشته مورد علاقمو قبول بشم یه انشالله بگید منم ب ...

انشاءالله عزیزم

چطور محکم شدی؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
انشاءالله عزیزمچطور محکم شدی؟

آدما برام بی ارزش شدن،دیگه حرفا برام مهم نیست،با کارای کوچیک حال خودمو خوب میکنم،هیچ مسئله ای که قبلا در حد رگ زنی برام بوده نمیتونه حتی اخم رو صورتم بیاره،ارتباطمو با خدا بیشتر کردم،تو کارایی که خاستم انقدری تلاش کردم که موفق میشدم و اعتماد به نفسم بیشتر شد،با خودم حرف میزنم.ولی خفن ترین قسمت ماجرا اینه که واقققعا دیگه هیشکی برام مهم نیستا و آرامش پیدا کردم.لطف خدا بود

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

آدما برام بی ارزش شدن،دیگه حرفا برام مهم نیست،با کارای کوچیک حال خودمو خوب میکنم،هیچ مسئله ای که قبل ...

چطور بهش رسیدی

چطور بهش رسیدی

یه جورایی انقلاب کردم،شرایط و موقعیتا منو به اینجا رسوند

یاد گرفتم که فقط منم و من.و لا غیر.و خب اگه همین من پشت من رو خالی کنه به راحتی زندگی رو باخته

به والله با خودکشی راحت نمیشه آدمیزاد

اصلا چاره ای غیر از قوی شدن نیست یه جورایی علت و معلوله

ینی تو باید تنها باشی تا به کسی پناه نبری تا شکسته نشی، و همزمان باید قوی باشی تا وقتی تنهایی بهت آسیب نتونن برسونن

این تنها بودن به معنای دوری از آدما نیست.اینه که تو به این درک برسی که باید در کنارشون باشی ولی اونها بی اهمیت ترین موجودات عالم باشن برات

همزمان تنهایی و قوی بودن اگه برات پیش بیاد تازه بلد میشی دقیقا وسط جنگلی و امن ترین کس،خودته.

من همه این حرفارو به خودم میزدم و با شرایط تطابقش میدادم و میدیدم اینطوری حالم خوبه.راستش اگه بخام تو یه جمله بگم آشتی با خودم من رو قوی کرد

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

اسی جون شما سوره ی شمس برای خوش شانس شدن خوندی ؟؟ چ اثرات و نتیاجی برات داشت گلم میشه بگی؟؟

من؟ نخوندم مداوم خیلی کم هرچندروزی یبار خوندم

هرچی تو تاپیکا میگردم چیزی راجع بهش نیست جز دو سه تا تاپیک ولی تو اینترنت خیلی راجع بهش توضیح دادن