2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062997 بازدید | 355317 پست

سلام بچه ها حالتون چطوره ؟

ان شاءالله که هیج منتظری دیگه توی تاپیک نمونده و همه به آرزوهای قشنگشون رسیدن 

بچه ها از رز و بهار هاشمی چه خبر ؟بهار بازم حامله شده بود حالش خوبه ؟الان هفته چنده ؟

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه.پس ۷ هفته به بعد میرم.

تبریک میگم خانومی میبینم که تیکردار شدی عزیزم 

ان شاءالله جنسیتش همونی هست که دلت میخواد و صحیح و سالم بوقتش میاد توی بغلت 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
اعظم يه سري يادمه گفتي تو خانوادتون كرونا گرفته بودن درسته؟  مادر و داداش و زنداداش و بچه ...

وای پانیذ انقد نترس باور کن من بخوام بشمارم نمیدونم بگم چند نفر گرفتین شاید ۲۰ نفر شایدم بیشتر ولی خدا رو شکر همه بعد چند روز علامت بویایی شون برگشت از همه سخت تر مامانم بود ک فشار خون داشت ۱ ماه دوره ش طول کشید و ب ریه ش زد و داییم ک مشکل تنفسی داست از قبل دور از جونش داشت میمرد دیگه انقد حالش بد شده بود  من ک تب و لرز و استخون درد داشتم فقط ولی داداشم فقط ۱ روز حالش بد بود بستگی ب دنیا داره اونای ک مولتی میخوردن زود خوب شدم مث من و دختر خاله م ک نازه زایمان کرده بودیم و داداشم ک ورزش میکنه مکمل میخورد.. دقیقا مث انفولانزا میمونه ی دوره چند روزه داره زود خوب میشن .ویتامین سی هر روز بخورین ب همه اونایی ک گرفتن بگو بخورن حتما خیلی کمک میکنه..ازملیش هم بدی فرقی نداره باید چند روز استراحت کنی تا خوب بشی برا مریضی ش هیچی مث خوابیدن و استراحت و مایعات خوب نیست 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
عزیزم مگه اون آخری نیست؟

چرا عزیزم الان دیدمش همون ال اچ و خوندم دیگه نگاه نکردم😅 ذخیره ت ی مقدار کمه چند سالته؟؟ابن ذخیره برا سن ۳۶ سال تا ۴۰ سال اگ کمتر از این سن داری یعنی ذخیره ت کمه..ولی زود برا بارداری اقدام کن دومی سومی هم اگ میخوای پشت سر هم بیار دیگه محدوده خطر رسیدی 

سلام اعظم خوبی من بخاطر رژیم یبوست گرفتم رفتم شربت منیزیوم خریدم ولی لاکسی ژل نداد این شربتو داد دیر ...

ن خبلی خوبه تعجب میکنم از نکرد ولی مرتب بخور تا یبوست نشی میوه تابستونه خیلی خوبه مث انجیر و انگور زیاد بخور

ن خبلی خوبه تعجب میکنم از نکرد ولی مرتب بخور تا یبوست نشی میوه تابستونه خیلی خوبه مث انجیر و انگور ز ...

باش میخورم ببینم چی میشه یبوست خ وحشتناکه اعظم ببخش اما خون میاد 😭

میوه ممنوعه واسم فقط توت فرنگی مجازه اونم یکم

تبریک میگم خانومی میبینم که تیکردار شدی عزیزم  ان شاءالله جنسیتش همونی هست که دلت میخواد و صحی ...

ممنونم عزیز دلم.انشاءالله.توکل به خدا.دعا کنید اول سالم بعدم جنسیت پس باشه اگه خدا صلاح میدونه.خدا بچه های نازتو حفظ کنه.

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...
باش میخورم ببینم چی میشه یبوست خ وحشتناکه اعظم ببخش اما خون میاد 😭 میوه ممنوعه واسم فقط توت فرنگی ...

برا چی ممنوعه؟؟واسه لاغری؟؟؟میوه ک‌ فیبر داره خیلی خوبه  در حد ۳ دونه هیچ اشکالی نداره انجیر خشک ناشتا بخور 

سلام بچه ها حالتون چطوره ؟ ان شاءالله که هیج منتظری دیگه توی تاپیک نمونده و همه به آرزوهای قشنگشون ...

سلام اعظم جون خدبی؟سرکازمیری دیگ وقت نمیکنی بیای؟دخترگلت خدبه؟محمدعلی چطوره؟؟

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

چرا عزیزم الان دیدمش همون ال اچ و خوندم دیگه نگاه نکردم😅 ذخیره ت ی مقدار کمه چند سالته؟؟ابن ذخیره ب ...

من25سالمه دارم تمام تلاشم میکنم تاببینم خدا کِی بهم میده ممنونم بابت راهنمایی هات عزیزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خدایا شکرت......🥰من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان،هی چرخ بزن در من و دل را بتکان،این هم نفسی چه حس و حالی دارد،در پیکر من دوقلب دارد ضربان⁦❤️⁩⁦❤️⁩🤰👶.
برا چی ممنوعه؟؟واسه لاغری؟؟؟میوه ک‌ فیبر داره خیلی خوبه  در حد ۳ دونه هیچ اشکالی نداره انجیر خش ...

اره واس لاغری .. اعظم یادته میگفتم عصری قندمو گرفتم ۱۷۵ بود؟ دیروز عصری گرفتم ۱۰۹ بود انقدم خورده بودم(البته خوراکیای مجاز)😍😍😍😍😍انقد ذوق کردم ینی بدون متفورمین اینقد اومده پایین با رژیم لاغری

اها باش انجیر خشکم خ کم میخورم مرسی

وای واقعا؟؟!!😥😥😥نمیدونم امپول هم بهم داد گفت ۷ و ۸سیکل بزنم!بعد دوازده سیکلم برم پیشش سونوم کنه!چ ...

از اعظمم بپرس.ولی آخه لترو هورمونیه ذخیزه رو کمتر میکنه

والا ۳شنبه انقباض داشتم.الانم تکون میخورد یکم دردم میگیرفت .میترسم کاسنی بخورم

خدا کمکم کنه تا دوهفته دیگ نیاد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وای پانیذ انقد نترس باور کن من بخوام بشمارم نمیدونم بگم چند نفر گرفتین شاید ۲۰ نفر شایدم بیشتر ولی خ ...

خداروشكر كه همتون خوب شدين 

ما هم الان همه تست داديم فردا جوابش مياد 

قربونت برم مرسي چشم حتما😘