2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062997 بازدید | 355317 پست

سلامممم به همه ی خواهرای گلم هرکی تونست برای مادرم یه حمد بخونه و منو لایک کنه مرسی عزیزای دلم سخت محتاج دعاتون هستم🤲🤲🤲🤲😔😔😔😔

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگما ی  چیزی من کاسنی نخوردم.میترسم زایمان زودرس بگیرم اشکال داره از اون هفته بخورم؟زردی نگی ...

سلام شبنم حتمن بخور هنوزم دیرنی دوهفته تازایمانت نونده من موقع دخترام نخوردم میگفتم چرته دوستم خورد هیچکدوم ازبچه هاش زردی نگرفتن ماشالله ولی هردودخترمن زردی داشتن..آب انارم حتمن بخور

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

وای خانما من چکار کنم  از دیشب ب حد فجیع شکمم باد کرده بود نفخ شدیددددددد الانم سرکار نمیتونم ...

عزیزم خربزه نشنیدم نفاخ باش ولی عصلات رحموشل میکنه سعی کن نخوری...ولی این نفخ میتونه ازمعده ت باش حتمن بامشکرت دکترت قرص پنتوپرازول40ناشتابخور ک کمتراذیت بشی

ن نگه ش دار ک باهاش بازی کنه سال دیگه انشالله 🙏🙏🙏

سلام اعظم خوبی من بخاطر رژیم یبوست گرفتم رفتم شربت منیزیوم خریدم ولی لاکسی ژل نداد این شربتو داد دیروز عصر ۳ قاشق خوردم الانم ۲ ق اثر نکرده اخه .. مارکش بده؟

سلام اعظم خوبی من بخاطر رژیم یبوست گرفتم رفتم شربت منیزیوم خریدم ولی لاکسی ژل نداد این شربتو داد دیر ...

سانازجون منم این. مارکومیخورم مثل همون منیزیومه ازیه کارخونه دیگ

سلام اعظم خوبی من بخاطر رژیم یبوست گرفتم رفتم شربت منیزیوم خریدم ولی لاکسی ژل نداد این شربتو داد دیر ...

لاکسی ژل از همش بهتره... منم یبوست داشتم فقطلاکسی میخوردم عالی بود

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 

من تا 6روز یبوست داشتم لاکسی ک میخوردم فرداش خوب میشدم

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 
واقعا😓😓😓 پس اینو زود زود بخورم تموم شه برم لاکسی ژل بخرم

البته من ازاین ما که ک خریدی استفاده نکردم... دکتر زنان برام نوشت توی آب حل میکردم میخوردم بعد غذاهام

باشه عزیزم.فقط دیر نیست؟چون میخوام برم دکتر

۷  هفته حداقل برو دیگه ۶ هفته رود ممکنه قلب تشکیل نشده باشه اون وقت دوباره باید تکرار کنی

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان