راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
انشالله عزیزم اره دیگه ایناروباید به جون خرید دو روز پیش انقدر ازمایش داشتم که دیگه ر ...
عزیزم میدونم خیلی سخته.من اولا که پریود میشدم کلی گریه میکردم ولی چه میشه کرد باید صبر کنیم و توکل.امیدوارم تمام اونایی که بچه میخوان خدا خیییلی زود حتی زودتر از اونی که فکر میکنن بهشون بچه سالم و صالح بده.به ما هم بده☺😁😁
خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
عزیزم لیزر زخمو میسوزونن ولی فریز زخمو منجمد میکنن
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
شبنم منم هر شب يدوفوليك و ويتامين اي ميدم از امروز صبح نصف قاشق چاي خوري هم گر د و عسل زيادي ...
اگ eخارجی میدی هرشب نده.ی شب درمیون بستگی ب دوزش داره.منe400رو هفته ای دوبار میدادم
گردنخلو اگ شوهرت طبعش گرمه ی روز درمیون بده
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
زمان واسم کند میگذره.میخوام این دو ماهم زود بگذره نینیم بدنیا بیاد
ایشالا قسمت خودتم میشه گونش جون
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
سلام عزیزم خوبی یادم رفت بهت خبر بدم من باردارم 5 روز مونده بود ب موعدم بیبی چکم مثبت شد رفتم دکتر و ...
مبارک باشه عزیزدلم یادمه ....دیدی گفتم بارداری😍
مبارکت باشه دعا کن قسمت منتظرهای تاپیک بشه ❤🥰🤲🏻
خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم