2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062963 بازدید | 355317 پست
منم هربار مرداد ماه میرسه میگم الان اولی اگه مونده بود یه سالش بود دومی هم به دنیا میومد جفتشون میوف ...

گونش علتشو م چی بود ت چند هفته؟؟؟ 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم خوبی یادم رفت بهت خبر بدم من باردارم 5 روز مونده بود ب موعدم بیبی چکم مثبت شد رفتم دکتر و ...

چه خوب مبارکت باشه عزیزم 

بی بی چکت چی بود مارکش؟؟؟؟ 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

سلام ب دوستای عزیزم

کسی هس جواب سوالمو بده

پیاز درمانی پریودو عقب میندازه یا جلو؟

من سیکلام 28روزه اس 

این ماه ک پریود شدم تا 15روز پیاز درمانی کردم

ولی الان 30روز شده و هنوز پریود نشدم

مرسی عزیزم مدیکور بود شب گذاشتم هاله انداخت فرداش گذاشتم پررنگ شد یه مارک دیگ هم گرفتم اسمشو یادم نی ...

مبارکت باشه بچه اولته؟ 

عزیزم فعلا نگو بزار بعد ۱۳ هفته ایشالا   بعد واسه چی بترسی خدا خواسته به کسی مربوط نیست  ...

اخه عزیزم خیلی حالت تهوع دارم ب زودی خودشون متوجه میشن، توکل به خدا قسمت مام این بود ک تو این دوران سخت باردار بشیم 

و خداوند از رو
نه یادم نرفته همون 99/1/19 زده بودم الان من چند هفتمه ۱۳ هفته م تمامه امروز یا وارد ۱۴ هفته شدم ???? ...

نوری جون با توجه به اینکه سیکلت ۳۲روزه هست تخمکگذاریت باید حدود روز ۱۸ ام باشه پس تا امروز ۲۴تیر شما ۱۳هفته و ۴روز هستی و هر جمعه هفته عوض می‌کنی زایمانت حدود روز  ۲۶ دی هست تیکرت هم فقط دوروز جلوئه 

تا یک هفته اختلاف تاریخ سنو با محاسبه خودت هم طوری نیست

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
دريا جون سلام  ببين يه سوال داشتم  من سيكلام خيلي منظم نيست معمولا ٢٩ ٣٠ ٣١ روزه ايناست ...

عزیزم شما باید میانگین طول سیکلت رو در نظر بگیری میانگین۲۸,۲۹,۳۰,۳۱ میشه حدودا ۲۹پس تخمکگذاریت باید حول و حوش روز ۱۵باشه 

امروز ۱۳سیکلی پس هنوز دوروز دیگه فرصت داری تا تخمکگذاری ینی کمرنگ بودن کیت طبیعیه 

سعی کن ترازو نشست بری و ورزش کنی تا شاید زودتر آزاد بشه سایز ۱۷ خیلی خوبه اگر هرروز تا دوسایز رشد کنه  تخمکت با سایز ۲۱میتونه آزاد بشه ک عالیه پس تحرک و ورزش یادت نره 

کیت بزار همچنان تا وقتی دوخط پرنگ بشه عکسشو بزار تاپیک تا راهنمایی بگیری از دوستان احتمال قوی اقدامت بیفته پنجشنبه و جمعه ک بهترین زمان هستن

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏