2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062940 بازدید | 355317 پست
عزیزم‌منم عکس رنگی رفتم دردش فقط ۱۰ثانیه بود سریع تموم میشه نیاز به بیهوشی نیست البته برا من باز بود ...

منم با بیحسی میرم.میترسم بیهوشی ضرر داشته باشه.اکثرا میگن دردش در حد چند ثانیس.من تحملم برا درد خوبه.خدا کنه همگی به زودی باردار بشیم. و راحت شیم.

وقتی فکر میکنم بعد عکس رنگی احتمال باردار شدنم بیشتر میشه دردشم تحمل میکنم.

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...
اولی بیشتر بود دومی کمتر  درد جسمی مهم نیست ولی روحا تو اولی داغون شدم

دقیقا مثل من 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم با بیحسی میرم.میترسم بیهوشی ضرر داشته باشه.اکثرا میگن دردش در حد چند ثانیس.من تحملم برا درد خوبه ...

انشالله عزیزم 

اره دیگه اینارو‌باید به جون خرید 

دو روز پیش انقدر ازمایش داشتم که دیگه رگم خوابید خون نیومد اما چه میشه کرد راهیه که باید رفت 

انشالله عزیزم  اره دیگه اینارو‌باید به جون خرید  دو روز پیش انقدر ازمایش داشتم که دیگه ر ...

عزیزم میدونم خیلی سخته.من اولا که پریود میشدم کلی گریه میکردم ولی چه میشه کرد باید صبر کنیم و توکل.امیدوارم تمام اونایی که بچه میخوان خدا خیییلی زود حتی زودتر از اونی که فکر میکنن بهشون بچه سالم و صالح بده.به ما هم بده☺😁😁

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...
عزیزم میدونم خیلی سخته.من اولا که پریود میشدم کلی گریه میکردم ولی چه میشه کرد باید صبر کنیم و توکل.ا ...

من راضیم منتظر بمونم اما زمانی باردار بشم که بمونه اصلا مهم نیست کی بشم 

مرسي فداتشم😙

خدا نکنه عزیزم ❤

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
مرسی عزیزم...لیزر با فریز فرق میکنه درسته؟

عزیزم لیزر زخمو میسوزونن ولی فریز زخمو منجمد میکنن

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
شبنم منم هر شب يدوفوليك و ويتامين اي ميدم  از امروز صبح نصف قاشق چاي خوري هم گر د و عسل زيادي ...

اگ eخارجی میدی هرشب نده.ی شب درمیون بستگی ب دوزش داره.منe400رو هفته ای دوبار میدادم

گردنخلو اگ شوهرت طبعش گرمه ی روز درمیون بده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مرسی عزیزم‌ خودت چطوری دیگه بسلامتی کم‌کوند پسرمون بیاد بغلتتتتت

منم خوبم

زمان واسم کند میگذره.میخوام این دو ماهم زود بگذره نینیم بدنیا بیاد

ایشالا قسمت خودتم میشه گونش جون

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام عزیزم خوبی یادم رفت بهت خبر بدم من باردارم 5 روز مونده بود ب موعدم بیبی چکم مثبت شد رفتم دکتر و ...

مبارک باشه عزیزدلم یادمه ....دیدی گفتم بارداری😍

مبارکت باشه دعا کن قسمت منتظرهای تاپیک بشه ❤🥰🤲🏻

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سامي نظر تو كي و چنتا اقدامه؟

من خودم روز تخمک گذاری یک تا دو اقدام ....

یک اقدام صبح یک اقدام شب

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
فاطمه هم گفت ویتامین سی رو بهش بدم بعد یه هفته باز فقط فرتیل اید رو بدم روزی یکی

آره اینطوری بهتره گلم انشاءالله همه چیز خوب میشه خیالت راحت میشه