2789
عنوان

سکه پارسیان لطفاً بیاید

47 بازدید | 8 پست

راستش من اصلا درآمدی ندارم ۱۸سالمه،بعد خانوادم اصلا پول برای عمل بینی نمیدن،ولی حساب کردم ماهی ۲میلیون میتونم طلا بخرم ،ک وقتی ۲۰,۲۱سالم شد بفروشم برای عمل

بنظرتون خرید سکه پارسیان خوبه؟

دقیقا منم عین تو هستم😂😐 دارو پول جمع میکنم اره پارسیان عالیه بگیر مارک ماربر بخر

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم عین تو هستم😂😐 دارو پول جمع میکنم اره پارسیان عالیه بگیر مارک ماربر بخر

عزیزممم😭😂❤️ مارک ماربر؟

شنیدم مارک پایتخت خوبه البته من درست سر در نمیارم

چرا اینجا همه میخان پارسیان بخرن مگه نمیدونید بالای ۶۰٪ این نوع سکه تقلبیه یا وزنش مشکل دارهبرید یه ...

وای واقعاا؟

من بخاطر همین گفتم از دیجی کالا بخرم چون نظرات خوندم ،گفتن نشون طلافروشی دادن اصل بوده

وای واقعاا؟من بخاطر همین گفتم از دیجی کالا بخرم چون نظرات خوندم ،گفتن نشون طلافروشی دادن اصل بوده

نشون چیچی دادن؟ وقت وکیومه نمیتونی باز کنی اصالت و وزنشو چک کنی؟

خود طلا فروش بخاد ازت بخره وکیومو باز میکنه وزن میکنه محک میزنه

از ۱۰۰ تایی ک میخری یهو ۳۰_۴۰ تاش تقلبی در میاد یا وزنش مشکل داره

صندوق بورسی بخر هم مطمنه هم با ارقام پایین میتونی بخری هم هر روز میتونی معامله کنی

عزیزممم😭😂❤️ مارک ماربر؟شنیدم مارک پایتخت خوبه البته من درست سر در نمیارم

اخی گلم مثل همیم اگر یه وام خانواده مون بگیرن خوبه میشه این دماغ های فیلی رو عمل کرد 🥺😎 اره طلا خوبه همین که بهت گفتم بهتر هست بخر منم خریدم البته اینم بگم من طلا دارم برای فروش که بعدش عمل کنم اما نه خودم نمیخوام اصلا یا برم سرکار بعد دانشگاه بعدشم در ما توی رشدت هستیم توی ۱۸ سالگی ممکن دوباره گوشت بیاره حداقل ۲۰ شیم که هیچ گوشت نیاره بعد عمل اینطوری بهتره 🤩😊🫂💝 انشالله دو تا مون عمل کنیم به امید خدا 🌠💖🧡🎀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

وای واقعاا؟من بخاطر همین گفتم از دیجی کالا بخرم چون نظرات خوندم ،گفتن نشون طلافروشی دادن اصل بوده

ببین میتونی گوی طلا بخری اینم خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40