2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062997 بازدید | 355317 پست
یا خدا کرونا بود؟؟؟خدا رو شکر ب خیر گذشت  انشالله همیشه سلامت باشی. خدا ب همه مون رحم کنه با ای ...

ان شاالله همه نی نی ها سلامت به دنیا بیان

اره دکترم گفت انقباض نداری نوار ان اس تی گرفت بعدم گفت دیابت بارداری هم نداری پس۳۹هفته وگرنه برای دیابت دارها و مشکل دارها ۳۸هفته سز میکنه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون عزیزم..انشالله کیسه ابم هم زیاد امروز باز ماما معاینه کرد گفت شکمت خیلی اب داره قربون خدا از ه ...

مامان مهرسا هیچ نگران نباش. ایشاللا به سلامتی گل پسرت رو بغل میگیری 🌹🙏

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
ممنون عزیزم..انشالله کیسه ابم هم زیاد امروز باز ماما معاینه کرد گفت شکمت خیلی اب داره قربون خدا از ه ...

عزیزم اینمهه دعای خیر پشت سرته ان شاءالله گل پسرتو به سلامت و سر وقت بغل میگیری 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

عزیزم الان چند هفته ای مگه؟

نگران نباش،ایت الکرسی بگیر بنداز گردنت توکل کن به خدا❤

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
اره شکر خدا واقعا یادم میاد حالم بد میشه😐

یوکابد تو هنوز زایمان نکردی دختر....

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
خداروشکر ک.تموم شد بهش فک نکن .چندم نوبت سزداری؟؟میری سینا؟؟

نه سینا کجاست؟من بلد نیستم

هنوز دو دلم برای بیمارستان ولی میخوام برم ام البنین لعنتی😷😷😷

بدم میاد از اونجا ولی خب جای دیگه ای هم نمیدونم کجا برم؟

بیمه خاصی هم ندارم،بیمه سلامت دارم گفتن میشه۷۰۰تومن

دو دلم بخدا😢😢😢

۲۱ تاریخ عمل گفتن ولی اگه بیمارستان بهتر پیدا کنم عوض میکنم ولی خب کسی رو ندارم بلد نیستم

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
نه سینا کجاست؟من بلد نیستم هنوز دو دلم برای بیمارستان ولی میخوام برم ام البنین لعنتی😷😷😷 بدم میا ...

مگ.مشهدنیستی؟؟بروسینا خصوصیه خدمات دهیشونم بهتره

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

نه 😂😂😂😂خودمم خسته شدم بخدا

توگفتی زودتر از منی که....نمیدونم بچه های این دوره چرا باید به زور بیاریشون دنیا

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............