2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062993 بازدید | 355317 پست
اره ما هنوز بخاری روشن میکنیم ولی بازم سرده.امروز فقط میتونم پله بالا پایین کنم بیرون خیلی باد میاد ...

خوش بحالتون اینجا گرم ..الان د بگه هوا تون رو ب خنکی میره تابستونا واقعا خوش بحال نکنه من گرمایی اشتباهی اینجا ب دنیا امدم😁

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله ک باردار باشی🙏🙏 چون تو اوایل بارداری هم درد تخمدان هست

وای خدا کنه. اخه میشه همون چپیه ک فولی داشت بعد از 12 روز بازم درد بگیره. مثلا بیش فعال شده باشه؟  یا دلیلش بارداریه. موندم بخدا

عزیزم اونقدر بزرگواری دعای خیر این همه دنبالت اصلا شک به دلت راه نده انشالله بسلامتی عزایمان میکنی و ...

ممنون روژان عزیزم😘😘😘 

وای خدا کنه. اخه میشه همون چپیه ک فولی داشت بعد از 12 روز بازم درد بگیره. مثلا بیش فعال شده باشه؟&nb ...

ن بخاطر ازاد شدن تخمک  دم پریود همون تخمدان ک تخمک وسط سیکل ازاد کرده یکم درد  میگیره. ولی تو بارداری هم اوایلش درد تخمدان هم هست 

انشالله با این اوضاع کارت نمیکشه به بستری شدن عزیزم نگران نباش

ممنون عزیزم..انشالله کیسه ابم هم زیاد امروز باز ماما معاینه کرد گفت شکمت خیلی اب داره قربون خدا از هر طرف میباره

ممنون عزیزم..انشالله کیسه ابم هم زیاد امروز باز ماما معاینه کرد گفت شکمت خیلی اب داره قربون خدا از ه ...

اینجور ک معلومه تا زمانی ک بچه بدنیا بیاد همش باید استرس بکشیم.اوف این چ وضعشه

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
خوش بحالتون اینجا گرم ..الان د بگه هوا تون رو ب خنکی میره تابستونا واقعا خوش بحال نکنه من گرمایی اشت ...

اره حتی شبای تابستونم سرده اینجا .منم خیلی گرمایی ام اصلا تحمل آفتاب و گرما ندارم خخخخ شاید 

باید ازمایش کامل دفع پروتین و کبدی و ... بدم اگ‌خوب بود ک فقط وزن و فشارم کنترل کنم اگ‌بد بود بستری ...

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴انشاءالله ک چیزی نیس،،، بچها هرکسی پستمو دید یه ایت الکرسی برایه سلامتی اعظم جون و نینیش بخونه لطفا ممنون🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

ممنون عزیزم..انشالله کیسه ابم هم زیاد امروز باز ماما معاینه کرد گفت شکمت خیلی اب داره قربون خدا از ه ...

اصلا نگران قشنگم

تو بنده عزیز خدای

کلی مارو کمک کردی و دعای خیرمون همیشه دنبالته

وهمونجوری که با دادن آریا سورپرایزت کرد مطمئن باش سالم و سلامت میذاره تو بغلت

هواتو داره شک نکن😘