2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062963 بازدید | 355317 پست
صبر کن زوده.روز ۱۰ بیشتریا حاله میندازه.من عصر روز ۱۰ گذاشتم.تو احتمالا تا فردا حاله داره ۱۲ رنگ میگ ...

فدات شم شبنمی ک بهم دلگرمی میدی

نمی‌دونم احساس میکنم مث ماه پیشه🙁

صبحا جا خوابیدن  میرم پارک ی ساعت دو و پیاده روی میکنم برمیگردم سیاهدونه عسل میخورم

شبا هم روغن سیاهدونه و گرچک میمالم

اگ بازم رشد نکنه خیلی نامرده خیلیییی😢😢

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
دریا زوده.صبر کن سیاهدانه بخوریا

میخورم هر روزم میخورم 

میگم شبنم تیروئیدم کمکاریو رد کرده رفته ب پر کاری!!!!!

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام به همه ی دوستان من سیکلام ۳۵ روزه اس ۲۱ سیکل تخمکگذاریمه عیبی نداره از ۱۶سیکل دوفاستون بخورم؟؟ا ...

بنظر من قبل تخمکگذاری دوفاستون اصلا نخور چون ممکنه تخمکگذاریو مختل کنه 

فردای تخمکگذاری بخوری بهتره 

عزیزم من دقیق نمیدونم دلیل سنو رفتن شماها چیه.ولی من امروز رفتم دکتر زنان برای قبل اقدام که اگه نیاز ...

درسته عزیزم 

ولی چون کیت من رنگ نگرفت رفتم سونو گفت این ماه تخمدانات فعالیت نکرده و تخمکگذاری نداری!!!!!دیگ نمی‌دونم این ماه هم مثل ماه پیش میشه یا رشد می‌کنه فولی لعنتیم

دوساعت قبل کیت اصلا هیچ مایعاتی نخور چون ادرارت رقیق میشه و کیت اشتباه نشون میده فلوکونازول موردی ند ...

دریاااا امروز روز۱۷هستم کیت زدم (دونوع کیتم زدم)جفتش علاوه بر اینکه منفیه،خطc هم کمرنگه!!!!ب نظرت امروز برم سونو؟؟اخه دکتره فردا نیست

سلام هلن جون خوب بودی ک همیشه عزیزم؟؟ضخامتم اناناس خییلی خوبه من ۱ بشکه بزرگ اناناس خوردم بعد پاکی ت ...

میگم میوه جات اشکال نداره ما خیلی میخوریم همه چی

گوشت و برنج چی، چی زیاد بخورم میشه لطفا بهم بگی

دریاااا امروز روز۱۷هستم کیت زدم (دونوع کیتم زدم)جفتش علاوه بر اینکه منفیه،خطc هم کمرنگه!!!!ب نظرت ام ...

ببخشید گفتی سیکلت چن روزه ست؟