2777
2789

برای من پسر دختر عموم که تاحالا تو عمرم ندیده بودمش و تازه دیدمش. یازده دوازده سالشه. 

یه پسرخاله داره هشت سالشه

بعد پسرخالش همش میاد پیش من. منو دوست داره

یبار رفته بودم خونشون پسر خالش پلی استیشن اورد با من بازی کنه عین حسودا خودش رو اندانت وسط گفت سامیار من الان میام باهات بازی میکنم اونم میگفت نه من میخوام با رها بازی کنم منم گفتم نکنه دعواشون شه گفتم سامیار من بلد نیستم با پسرخالت بازی کن. یا برگشته به پسرخالش گفته چجوری میری خونه غریبه ها من خونه غریبه راحت نیستم😐😐

یبار دیگه همین تحفه اومد دنبالش منم رفتم دم در اصلا انگار نه انگار گذاشت رفت

منم محل ندادم. 

دیروز رفتم دم خونه دخترعموم درش باز بود

این و خواهر و پسرخاله بزرگش(برادر هشت سالهه) دراز کشیده بودن اون وسط. من به اینا سلام دادم که سراغ دخترعموم رو بگیرم، دیدم پسره بیشور انگار نه انگار اصلا این سمتی نگاه نکرد هیچ همونطور لم داده بود صورتشم اونور بود. حالا دختر عموم هم هعی اصرار بیا تو منم نرفتم تو دلم گفتم بیام تو اول میزنم تو صورت پسرت همونطور کج بمونه😐😂

راهکاری دارین واسش؟ حرکت دیروزش خیلی بهم بر خورد

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچه آخه کلنجار می‌ری 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
بنظرم خودت شاید از نظر سنی پایین نباشی اما از عقلی هستی

شما هم از نظر شعوری پایین هستی که اونقدر شعور و فهم نداری بدون توهین کردن نظر بدی

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

عزیزم واقعا چیز مهمی نیست هاادوست نداشته خب تو نمیتونی توقع داشته باشی مردم و مهصوصاا بچه ها جوری که ...

میفهمم شما چی میگی

وقتی پدر مادرشون به آدم گیر میدن اونوخ بچه های خودشون بیتربیتن آدم نمیتونه چیزی نگه

عزیزم واقعا چیز مهمی نیست هاادوست نداشته خب تو نمیتونی توقع داشته باشی مردم و مهصوصاا بچه ها جوری که ...

سلااام 

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

نوه ی خالم پسره۱۲ سالشه از لوس و ننر و بی ادبیش هرچی بگم کم گفتم خیلی هم با خالم اینا رودروایسی دارم یه روز اونجا بودم منو این پسره چند دقیقه تنها شدیم اقا این هی منو اذیت میکرد شوخی شوخی میزد تو سرم تو کمرم اندازه گوریلم هست هیکلش ،یه آن اون روم اومد بالا ب شوخی مثلا یکی زدم تو کمرش ک نسشت سرجاش دیگه دور و برم نپلکید تا اخر مهمونی

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
نوه ی خالم پسره۱۲ سالشه از لوس و ننر و بی ادبیش هرچی بگم کم گفتم خیلی هم با خالم اینا رودروایسی دارم ...

اینم خیلی بیتربیته

یه فحش هایی میده که فقط لات و لوتا استفاده میکنن ازش. حتی خالش میشینه میگه بچه خواهرم خیلی بیتربیته

بعد اونوخ یسری ادم که هیچی نمیدونن فاز برمیدارن که بچس! همون بچه داره رفتاری سی ساله ها رو از خودش درمیاره