2777
2789
عنوان

خواستگاری ک بگه

135 بازدید | 15 پست

مثلا حین چت هست 

بعد بگه جاییم و پیام میدم 

بره و نده چندین روز 

و دختر  هم اصلا سراغ نگیره ک کجایی و چرا پیام ندادی

ب نظرتون چ حسی گرفته  پسره ؟؟!!! 

چون بعد چند روز پیام می‌داده معذرت خواهی میکرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید در اولین فرصت پیام بده و معذرت خواهی کنه و دلیلشو بگه که چیشد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
این چند روز چند ثانیه وقت نداشته پیام بده بگه سرم شلوغه!ایشون رفته فک کنه و الان منصرف شده و برگشته ...

گفتم صرفا ی دیدار بود و برای من خواستگار هست برای شما هم کیس 

این ک نرفتم دنبالش چ حسی گرفته

خب اون رفته و خودشم باید پیام میداد ولی حالا یکی دو بار تو پبتم بدی بد نیست هم چون ممکنه گرفتاری پیش اومده، ولی بطور کلی اگه این کار تکرار میشه زیاد بهتره بیخیال همچین ادم بیخیالی بشی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
حس کردم منتظر بوده سراغشون بگیرم

اونموقع عادت میکنه همیشه سراغشو بگیری، کسیکه گفته بعدا پیام میدم باید خودش پیام بده مخصوصا اگه رودروایسی داشته باشین صمیمیت داشته باشین موضوع فرق داره

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم