2777
2789

تازه یازدهم انسانی هستم 

تنها کاری که دارم میکنم فرمول بیست گرفتم و کتاب های خود مدرسه از الان دارم میخونم کتاب 

دیکه چیکار کنم .هیچی نمیدونم اصن

عاشق امام حسین♥️🫀

ببین از من ب تو نصیحت اگه میخوای حقوق بخونی الکی ب خودت فشار نیار برای دانشگاه خوب. تهش هر ننه قمری لیسانس حقوق بدون کنکور تو موسسه گرفته با تو یکیه تهش یا وکالته یا کارمندی 

کاش دلها در چهره ها بود ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین از من ب تو نصیحت اگه میخوای حقوق بخونی الکی ب خودت فشار نیار برای دانشگاه خوب. تهش هر ننه قمری ...

خبر داری ازمون وکالت چقدر سخته دیگه؟

ورود ب رشته حقوق اسونه ( ازاد ) اما وقتی لیسانس گرفتب خودتی و یه مدرک ک تااازه باید بشینی خر خونی کنی و صد تا کتابو بخونی تا وکالت قبول بشی

خبر داری ازمون وکالت چقدر سخته دیگه؟ورود ب رشته حقوق اسونه ( ازاد ) اما وقتی لیسانس گرفتب خودتی و یه ...

خبر نداری پس . الان اوضاع وکالت سردفتری خرابه . برگه سفید بدی ام قبولی

کاش دلها در چهره ها بود ...
خبر نداری پس . الان اوضاع وکالت سردفتری خرابه . برگه سفید بدی ام قبولی

اره فقط نمیدونم چرا ما با اینکه پایه امون تو داتشگاه خوب بود وبچه زرنگ بودیم قبول نشدیم ازمون وکالت رو ! کلا یکنفرمون قبول شد اونم واقعا خوند و تلاش کرد 

اگ دانشگاه شهید بهشتی باشه چی؟

اصلا اینجور نیس که بگی دانشگاه دولتی قبول میشع دانشگاه ازادی قبول نمیشع همش بستگی به فهم و یادگیری و هزاررر درصد تلاش خودت داره 

اصلا ی حرفای بقییه گوش نده

فقط سعی کن هر دانشگاهی هستی کتاب های مرجع بخونی و پایت قوی باشه ، صد البته ک استاد خوب خیلییی تاثیر گذاره پس بهتره دانشگاه های خوب درس بخونی اما اگر ازاد خوندی ب این معنا نیست ک قبول نمیشی وکالت !

چرا بخاطر چی؟

گوش نده

اصلا ب حرفای کسی گوش نده فقط بخون دانشگاه خوب دربیای و بعد چیزی ک مهمتره اینه از همون سال اول درسارو خوب بفهمی و تست هاشون رو بزنی و خوب مطالب برات جا بیوفته