2777
2789

بنظرت مقصر کیه؟

من گاهی اوقات که از کارای خونه خیلی خسته میشم به شوهرم میگم میشه جاروبرقیو تو بزنی یا مثلا ظرفارو بشوری؟همیشه میگه نه حوصله ندارم و...

حالا هروقت از خرید میاد و خریداش زیاده منو صدا میکنه پارکینگ میگه بیا کمک کن امروز من گفتم من حوصله ندارم لباس عوض کنم بیام کلی صداشو برد بالا و گفت اون روی سگ منو بالا نیار و...منم پاشدم رفتم کمک کردم ولی باهاش حرف نزدم برگشت گف نمیخوای تشکر کنی خرید کردم گفتم نه چون دل و دماغ واسم نذاشتی کلی داد و بیداد کرد و گفت تا عذرخواهی نکنی دیگه باهات حرف نمیزنم قسم خورد کلیم فحش زشت بهم داد

از صبحش من به خاطر یه مسئله ای ناراحت بودم ناهار گذاشته بودم گفتم خودت بخور من میل ندارم اونجاهم نذاشت به درد خودم بمیرم گفت باید بیای روغن برنجو بزنی و...

الان دو روزه حرف نمیزنه باهام خسته شدم دیگه

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
کجا میخوای بری مگه بچه ای بشین سر جات

اخه نمیدونی چه فحشایی میداد بهم ناموسی زشت

البته خونه بابامم برم بابام از این بدتره نمیدونم چه غلطی کنم

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووه تشکر کنی از اینکه خرید کرردعه؟!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣😮‍💨😮‍💨😮‍💨

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

الان میدونم ده تا ریپلای مبخورم 

ولی واقعا این همه روز طولانی چیکار میکنی تو خونه زیر کولر؟؟؟؟ که وایسادی شوهرت بیاد ظرفت رو بشوره و جارو بکشه؟؟؟ 

یه کم هم انصاف داشته باشید،، لج بازی نکنید 

بیرون اینقد گرمه،،، من تا بیذون میرم میام از بس گرمم میشه یه چهارساعت باید دزاز بکشم تا به خودم بیام،،،، 

تگ این گرما میذن سرکار و و خرید،،،، دیگه انتظار ظرف شستن نداشته باشید ازشون 

الان به خاطر همین میخوای بری خونه بابات؟🙄

بشین سوره طلاق و مزمل و 1001 تا ذکر یا ودود بخون خودش خوب میشه کم کم آروم میشه

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

الان میدونم ده تا ریپلای مبخورم ولی واقعا این همه روز طولانی چیکار میکنی تو خونه زیر کولر؟؟؟؟ که وای ...

من خودم شاغلم تو زود قضاوت کردی

اخه نمیدونی چه فحشایی میداد بهم ناموسی زشتالبته خونه بابامم برم بابام از این بدتره نمیدونم چه غلطی ک ...

چند ساله ات؟ 

خیلیییی بی سیاستی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

تقسیم کار باید باشه موافقم 

باهاش صحبت کن که تنهایی نمیتونی و کمک لازم داری و.... اگر کمک نمیده از حقوقت کارگر بگیر ارزش خودتو حفظ کن طرف ببینه پولا میره برا کارگر خودش کمکت میده

بهش علت ناراحتیتو بگو به شوهرت

گفتم میگه من هیچ وقت باهات آشتی نمیکنم تا عذرخواهی نکنی

الان میدونم ده تا ریپلای مبخورم ولی واقعا این همه روز طولانی چیکار میکنی تو خونه زیر کولر؟؟؟؟ که وای ...

موافقم، آخه مرد چه جارویی میزنه چه ظرفی میشوره، یه دونه جوراب رو نمتونن با سلیقه بشورن، دقیقن سر همین کارهای خونه که دختر عموم از شوهرش انتظار داشت باید جارو بزنی،ظرف بشوری، تو خونه کمک کنی، کارشون تا طلاق کشید، زن از بس تنبل و گشاد بود، کار خونه به زور انجام می داد، از شوهر انتظار داشت عصر خسته کوفته بیاد کارهای خونه رو بکنه، از تنبلی و شلختگی کارشون تا پای طلاق رفت