2777
2789
عنوان

یه دقیقه بیاید لطفا

33 بازدید | 4 پست

سلام دوستان دیشب خواب دیدم تو خواب گوشواره هام که طلا هستن زنگ زدند یهو دیدم نه مال خودم نی نمی‌دونم هیچ چی شد یهو دیدم به جفت گوشواره خوشگل طرح پروانه ولی زنگ زدند انگار پیدا کرده بودم هم خوشحال بودم هم ناراحت از اینکه زنگ زدند میگفتم حیفف میشه بگید تعبیرش چیه 

سلام! خواب گوشواره طلا که زنگ زده یا تغییر رنگ داده تعبیرهای جالبی داره.
معمولاً طلا در خواب نماد ارزش‌ها، سرمایه‌های درونی یا دارایی‌های مهم زندگیه. وقتی گوشواره طلا زنگ می‌زنه یا تغییر رنگ میده، ممکنه نشون‌دهنده این باشه که یه چیزی که برات مهم و ارزشمنده در زندگی‌ات داره دچار تغییر یا نوسان میشه، مثلاً احساسات، روابط یا فرصتی.

اینکه تو خواب دیدی گوشواره‌ها رو پیدا کردی و زنگ زده بودند، یعنی ممکنه یک موقعیت مهم یا چیزی که قبلاً گم کرده بودی (مثل فرصت، محبت یا حتی بخش مهمی از خودت) دوباره به دست بیاری، ولی همزمان نگرانی یا ترس داری که این اتفاق باعث تغییراتی بشه که دوست نداری.
خوشحالی و ناراحتی همزمان هم معمولاً یعنی دوگانگی احساسات نسبت به اون موضوع یا تغییر.

درانتـظارِوصـــال...! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.