2777
2789
عنوان

شرکت تو آزمونی که

153 بازدید | 23 پست

سالی همش ۲۰ نفر قبول میشن منطقیه؟ با وجود اینکه بالای دوهزار نفر شرکت میکنن......

یعنی آدم چقدر زیاد باید جواب بده که برسه اصلا واسه کسی با هوش متوسط ممکنه؟ شما باشین چنین کاری میکنین؟ منطقی و بدون کلیشه🙏 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

چه آزمونی هست مگه؟

بستگی به تعداد شرکت کننده ها هم داره خب

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منطقی ۸۰ درصد آزمون ها سیاهی لشکر هستند رقابت بین ۲۰ درصده همیشه و اینکه بعدا افسوس فرصت هایی رو ...

این فرق داره همه آماده ان

ببین تجربه ۳۰ ساله زندگیم ثابت کرده بهم هیچ راه منطقی رو بی تجربه رها نکنم 

درسته احتمالش کمه اما غیر ممکن نیست به شرط اینکه تمام تلاشت رو بزاری 

قبول شدی که عالیه 

نشدی حداقل خودتو محک زدی و دیگه افسوس اینکه شانستو امتحان نکردی نداری

من توی شرایطش بودم و کنکور رو انتخاب کردم

پرستاری بودین؟ زور زدن واسه این آزمون زور الکی نیست؟ 

از طرفیم من ریاضی اینام خوب نیست که برگردم

اتفاقا عصری یه تاپیک دیدم راجب لیسانس به پزشکی زده بود

برو ازش بپرس فکر کنم بهتر راهنماییت کنه 

اسم کاربریشو یادم نیست 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

پرستاری بودین؟ زور زدن واسه این آزمون زور الکی نیست؟ از طرفیم من ریاضی اینام خوب نیست که برگردم

آره پرستاری بودم انصراف دادم دوباره کنکور دادم،از تصمیمم راضیم ولی اگر علاقه به پرستاری داری اصلا پیشنهادش نمیکنم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

ببین تجربه ۳۰ ساله زندگیم ثابت کرده بهم هیچ راه منطقی رو بی تجربه رها نکنم درسته احتمالش کمه اما غیر ...

این با این شرایط پیچیده اش منطقی محسوب میشه اصن؟

آره پرستاری بودم انصراف دادم دوباره کنکور دادم،از تصمیمم راضیم ولی اگر علاقه به پرستاری داری اصلا پی ...

سال چندمی بود که کنکور دادین؟ پرستاری چند ترم خوندین و با چه ترازی آوردینش؟ کلا حفظیجاتتون بهتر بود یا ریاضیجاتتون؟ 

سال چندمی بود که کنکور دادین؟ پرستاری چند ترم خوندین و با چه ترازی آوردینش؟ کلا حفظیجاتتون بهتر بود ...

من ۴۰۰فارغ التحصیل شدم ۴۰۲رفتم پرستاری و ترم ۳انصراف دادم تراز حدود۸هزار بود،حفظی فوق خراب بود فقط فیزیک بد نبودم و ریاضی ۴۰۲ دودرصد زدم ولی بعدش با فیلم حدود۵۰شد امسال

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱