2777
2789

هیچ بانکی کدوم سرمایه گذاری مگه تو‌ مملکت زندگی نمیکنی!؟؟؟؟ ارزش و قدرت خرید سرمایه ات تو بانک بزاری انگار با دست خودت نابود کردی شما همون مقدار نمیگم طلا بخر برو شن و ماسه بخر حداقل ارزش سرمایه ات حفظ میشه. 

هیچ بانکی کدوم سرمایه گذاری مگه تو‌ مملکت زندگی نمیکنی!؟؟؟؟ ارزش و قدرت خرید سرمایه ات تو بانک بزاری ...

اخه من درامدندارم محبورم تاکارپیداکنم

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس میخواهی چطور سرمایه گذاری کنی خب؟ هر چقدر خواستی برو همون بانک صندوق امانات بگیر طلا و سکه بزار ت ...

متوجه نشدم من سپرده سوده میزارم ماهی پول بگیرم صندوق امانات طلاوسکه ماهی سودمیده ؟؟؟؟؟

هیچ بانکی کدوم سرمایه گذاری مگه تو‌ مملکت زندگی نمیکنی!؟؟؟؟ ارزش و قدرت خرید سرمایه ات تو بانک بزاری ...

حماقتی که من کردم 

وقتی طلا گرمی ۵۰۰تومن بود ۱۲میلیون تو بانک گذاشتم 

تا وقتی که طلا گرمی شش تومن شد 

برای ماهی چقدر ۱۶۰هزار 

حساب کن همون موقع ۲۴گرم طلا میشد بخرم 

متوجه نشدم من سپرده سوده میزارم ماهی پول بگیرم صندوق امانات طلاوسکه ماهی سودمیده ؟؟؟؟؟

اصل سرمایه ات تو بانک بلوکه میشه عزیزم بعد چقدر بهت سود میده هیچی ارزشی سودی که میده نداره در مقابل ارزش سرمایه ای که از دست میدی الان شما مثلا یک میلیارد گذاشتی خب این یک میلیارد تو مثلا الان قدرت خریدش X هست سال بعد که سرمایه ات از بلوکه خارج بشه ارزش قدرت خرید میشه ۱/۲ X 

اصل سرمایه ات تو بانک بلوکه میشه عزیزم بعد چقدر بهت سود میده هیچی ارزشی سودی که میده نداره در مقابل ...

عزیزم من طلاوسکه بگیرم پس ازکجادرامدداشته باشم ؟