2777
2789
عنوان

مامان وبابام فرداقراره عقدکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 46 پست
عزیزم چقدر تلخ ..ناراحت شدم براتون واقعا اسم پدر برازنده خیلی ها نیست

من دوباره عقد کردم بایکی نامردتر ازاولی واسه این شوهرمم نیومدواسه عقد وهیچی اینم دیدازدواج دوممه پدرم ندارم هرکاردلش خواست باهام گرد الانم ۷ماهه ولم کرده رفتع بعد اینکه دومین بارکتکم زد دیگه رفتم شکایت گردم وداریم جدامیشیم 😔خیلی سخته واسم برگشت دوباره تواین خونه وطلاق دوم مادرم خیلی داره عذاب میکشه دلم براش کبابه 

خداازاین شوهرم نگذره گفت عاشقتم میمیرم برات 

جالبه قبل ازدواج اولم اومده بودخواستگاریم بعدکه فهمیدطلاق گرفتم دوباره اومدخواستگاری وازدواج کردیم 😔😔الانم میگه نمیخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا امروز تو یه کتاب خوندم

جیندرلا نشسته زیر پای مرده مرده و اون رفتن چند سال گم و گور بودن بعد مرده برمیگرده میگه اشتباه کردم زندگی واقعی بود اولم این جیندرلا ننه من غریبم دراورده تو ترمینال با بچش بوده گفته از شهر غریب اومدم میخواستم برم خونه خالم و مرده مثلا دلش سوخته گفته یه شب بیاد خونه اینا بمونه 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

ول کن بابا. طرف رفته هست و نیست مادرتون و شما رو به باد داده، حالا که تو کوچه مونده یادش اومده؟ میدونم خونه مادربزرگ سخته، ولی گرسنه موندین؟ تو خیابون موندین؟ بچه این که نیاز به پدر داشته باشین؟ ببخشید، جسارته، مادرتون نیاز به شوهر دارن الان؟ 

این مرد، الان، چه فایده ای داره؟ جز نون خور اضافی و سوهان روح؟ چه عقدی، بیخیال. کم یا زیاد، خوب یا بد، زندگیتون رو ادامه بدین، بعضی آدما فقط خسارت میزنن، دور شید ازشون.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
الانم حواستون باشه خونه مادربزرگ زیر سرتون نشینه بنامم بزنیدیا اگ‌مامانت و‌تو طلا داری بالا نکشه باز ...

مامانم ۳تاالنگو داره نگه داشته واسه خرج مریضیش میگه بیابفروش بریم خونه رهن کنیم کنیم من نزاشتم

خب قبول نکنید الان چون بی پول وبی جا شده برگشته چرا میخواید آرامشتونو به هم بزنید

مامانم میگه بیادخرجمونو بده 

مادربزگم توان سرکاررفتن نداره دیگه 

موندیم همینجوری

منم ازپسرعمم جداشدم بهش میگفتم من وبیاببر دادگاهی جایی میگفت من نمیتونم خودت برو یامیگفت وقت نهارمه ...

عزیزم صیغه محرمیت براش می خواندید بهتر بود که باز نیاد چیزی ببره. سعی کن خودت هم سر کار بری..خیلی سخته درکت می کنم ‌‌خدا  امیدوارم کمکت کنه

من دوباره عقد کردم بایکی نامردتر ازاولی واسه این شوهرمم نیومدواسه عقد وهیچی اینم دیدازدواج دوممه پدر ...

عزیزم شوهر بببینه پشتوانه نداری بیشتر سو استفاده میکنن ازت ببین از من ب تو‌نصیحت برو سرکار مستقل بشو خرج خودت و‌مامانت در بیار برن گمشن ادم های بی لیاقت مردی ک دست رو‌زن بلند کنه باید پرتش کرد از زندگی بیرون فقط مستقل شو سرکا برو‌بیمه هم بکن خودتو مستقل باشی نیازی ب مرد نداری منت اینا بکشی حواست باشه بابات باز نیاد سراغ پول و‌پله با بکه اینقد پول قرض بده باز بره ب این زن و اون زن خرج کنه

مامانم میگه بیادخرجمونو میده مادربزرگم دیگه توان سرکاررفتن نداره موندیم توخرجمون😔

این اگ خرجی بده بود الان میداد بدون عقد مگ در برابر تو‌ک دختری مسئول نیست؟؟حالا میگیم مادرتو طلاق داده خرج تو‌رو ک‌بایذ میداد هرچند این خودش دنبال پول از شماس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ول کن بابا. طرف رفته هست و نیست مادرتون و شما رو به باد داده، حالا که تو کوچه مونده یادش اومده؟ میدو ...

مادربزرگم دیگه توان سرکاررفتن نداره بابام وقتی بودخیلی خوب خرج میکرد مامانم میگه بیادحداقل خرجمونو بده 

منم که دارم طلاق میگیرم بدازبدتر

عزیزم شوهر بببینه پشتوانه نداری بیشتر سو استفاده میکنن ازت ببین از من ب تو‌نصیحت برو سرکار مستقل بشو ...

حتی میتونن جز بهزیستی یا کمیته امدادم بشن چونکه سرپرست ندارن مادرشم بیماره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40