2777
2789
عنوان

مامان وبابام فرداقراره عقدکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 46 پست
مامانم ۳تاالنگو داره نگه داشته واسه خرج مریضیش میگه بیابفروش بریم خونه رهن کنیم کنیم من نزاشتم

بابات نیاد باز تو‌ خواب از دست مامانتقیچی کنه اونم تو‌تخته ببره اگ تو‌دستشه ..زیر سرتون بخونه مردها با زبون زن ها رو خام‌میکنن‌

مامانم میگه بیادخرجمونو بده مادربزگم توان سرکاررفتن نداره دیگه موندیم همینجوری

خب چرا شما خودت سرکار نمیری ؟

برادرت چند سالشه ؟

خب شما هم برید سرکار کمک خرج مادر بزرگتون باشید 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا نفروش نگه دار ب عنوان سرمایه بیماری روزی ب دردتون‌میخوره برو سرکار مستقل شو‌وام بردار خونه رهن کنید تنها راهش اینه بری سرکار من ازدواج نکردم ولی مستقلم سرکار میرم خیلی خوبه دستت تو‌جیب خودت حس خوبی خونه خریدم از قبل ماشینم قراره بخرم سخت هست سختی کشیدم ولی ارزش داره دستمو جلوژ هر خری دراز نکنم  

مادربزرگم دیگه توان سرکاررفتن نداره بابام وقتی بودخیلی خوب خرج میکرد مامانم میگه بیادحداقل خرجمونو ب ...

اینجاست که دبگه شما خودت باید کمر همت رو ببندی و بری سر کار. خیلی سخته، درک میکنم، ولی الان گره کار فقط و فقط به دست شما باز میشه. پدر شما الان خرج خودش رو نداره، نمیتونه هم خرج شما رو بده. اگه واقعا آدم شده بیاد خرج زندگی رو بده دیگه، یه مدت همینجوری سر کنین ببین اصلا آدم شده؟ پسر و دختر ۱۴ ساله نیستن که حتما عقد کنن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
عزیزم صیغه محرمیت براش می خواندید بهتر بود که باز نیاد چیزی ببره. سعی کن خودت هم سر کار بری..خیلی سخ ...

خودمم دارم جدامیشم مجبورم برم سرکارحداقل خرجمونو دربیارم

عزیزم شوهر بببینه پشتوانه نداری بیشتر سو استفاده میکنن ازت ببین از من ب تو‌نصیحت برو سرکار مستقل بشو ...

میحوام برم سرکارامادلم کبابه برای مادرم 

دوتازندگیم بهم خورد😔

حرف مردم وفامیل داره منو ازپادرمیاره

این اگ خرجی بده بود الان میداد بدون عقد مگ در برابر تو‌ک دختری مسئول نیست؟؟حالا میگیم مادرتو طلاق دا ...

خودمم بخدامیدونم همه اینارو 

دیگه چیکارکنم 😔الان ۱ساله هرشب زنگ میزنه اشک میریزه چندشب اومد به دست وپای مادربزگم که بزارین برگردم

حتی میتونن جز بهزیستی یا کمیته امدادم بشن چونکه سرپرست ندارن مادرشم بیماره

اره مامانم ازکمیته امدادماهی ۱میلیون و۲۰۰حقوق میگیره که بابام بیاداونم قطع میکنن

بابات نیاد باز تو‌ خواب از دست مامانتقیچی کنه اونم تو‌تخته ببره اگ تو‌دستشه ..زیر سرتون بخونه مردها ...

اره خودمم خیلی میترسم ولی چیکارکنم دیگه 

حالم بخاطر زندگی خودم داغونه😔

خب چرا شما خودت سرکار نمیری ؟برادرت چند سالشه ؟خب شما هم برید سرکار کمک خرج مادر بزرگتون باشید

من ۲۴سالمه الانکه جداشدم میخوام برم سرکاردیگه مجبورم 

برادرم ۲۲سالشه میره گچ کاری اونم ازخرج خودش بیشترنمیشه تونم تازه ۲ماهه میره سرکار بخاطره کارای بابام ناراحتی اعصاب گرفتع وشده یک پسره گوشه گیره افسرده که حتی باما سریک سفره نمیشینه میره تواتاق همش

اینجاست که دبگه شما خودت باید کمر همت رو ببندی و بری سر کار. خیلی سخته، درک میکنم، ولی الان گره کار ...

قبلاهم خیلی تورفاه بودیم هرچی میخواستیم فراهم میکرد الانم بیادازنظر اقتصادی مارو تامین میکنه 

اماازلحاظ روانی داغون شدیم

قبلاهم خیلی تورفاه بودیم هرچی میخواستیم فراهم میکرد الانم بیادازنظر اقتصادی مارو تامین میکنه اماازلح ...

هرجور باشی، مردم و فامیل حرف میزنن. اصلا به هیچ کجات نگیر. یه تکنیک هست که میری حمام و بعد شستشو کامل آخرش میمونی زیر دوش و میگی تمام روزهای بد و حرف و فک و فامیل و همه چیز رو مثل همین آلودگی بدن شیتم و رفتن توی چاه. همیشه، هر وقت حمام میری. حتی جسارتِ، توالت میری، حتی دست میشوری. اینو تکرار کن، بخدا هم مشکلاتت میرن ‌و هم آسودگی فکر و خیال میگیری. ول کن مردم رو. برو سر کار، زندگی رو از اول بساز. فضا رو از نظر روحی و جسمی و جن.سی باز کن، چنان آدم‌هایی سر راهت قرار میگیرن که هزاربار خداروشکر میکنی. 

حرف فک و فامیل و ول کن، بهترین زندگی از آن تو خواند بود، تو بنده خداوندی، روح خداوند در تو دمیده شده.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
هرجور باشی، مردم و فامیل حرف میزنن. اصلا به هیچ کجات نگیر. یه تکنیک هست که میری حمام و بعد شستشو کام ...

امیدوارم بشه 😔آدم بعدطلاق اول یک امیدی داره

امابعددومی هیچی 

منی که همیشه نمازمیخوندم وحجاب داشتم وقبل ازدواجم باهیچ جنس مخالفی درارتباط نبودم 

ینی حقم این بود😔

حالم داغونه داغونه

امیدوارم بشه 😔آدم بعدطلاق اول یک امیدی دارهامابعددومی هیچی منی که همیشه نمازمیخوندم وحجاب داشتم وقب ...

داغون نباشه جانم

والا هرچی بچه های خوابگاه رو دیدم که چهارتا چهارتا دوست پسر داشتن، شوهر و زندگی بهتری دارن چون اخلاق و رگ خواب پسرا رو فهمیدن. من نمیگم « رابطه» داسته باشین میگم کمی به روز باشین و با پسرا حشر و نشر کنین تا اخلاقشون دستتون بیاد و انتخاب آگاهانه داسته باشین. تو خونه نشستن و آفتاب مهتاب ندیدن، مال دهه ۵۰ و ۶۰ هست، خیلیاشون هم الان کلی مسئله دارن. 

برو سر کار خواهر، دریچه های نور به قلب و زندگیت باز میشه. گور ودر فک و فامیل و خونواده. از اول، از نو شروع کن. اینقدر آدم جلو راهت سبز میشن، بعد روابط اجتماعی درست رو یاد میگیری و درنهایت با یه آدم درست ‌‌حسابی زندگی رو تا همیشه سپری میکنی. فقط که اصلا عجله نکن. بزار روال زندگی آرام آرام تو رو جلو ببره.

شماها که جدا میشین واقعا شجاع هستین، چون میدونین با تمام مشکلاتی که سر راه هست چجوری سر بلند کنین و ادامه بدین. بخدا من همچین جراتی چون شما ندارم. به حرمت این شجاعت خودتون، باید که خوشبخت و سفیدبخت بشین.