2777
2789
عنوان

فهمیدم خواهرم پاد می‌کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهنش رو سرویس کن دهن دوستاش هم برو سرویس کن امروز این فردا پایپ شیشه میدن دستش

هم نظرمی عزیز

حتما انجام میدم

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

یعنی چی باهاش دعوا نگیرم اصن مگه میشه این قضیرو بدون دعوا حل کردسیگار الکترونیکی

دعوا هیچ فایده ای نداره اون میتونه دور از چشمت هرکاری کنه و تو نفهمی

باید با زبون خوش قانعش کنی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
اسم دوستاشو بگیر از زیر زبونش بکش یه کم مدرسه شروع شد ناشناس زنگ بزن بگو یکی از والدینم این چند تا س ...

اسم دوستاشو گفته 

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

حالا پاد چی هس

سرچ

پاد دیگه چیه؟

سیگار الکترونیکی 

دعوا هیچ فایده ای نداره اون میتونه دور از چشمت هرکاری کنه و تو نفهمیباید با زبون خوش قانعش کنی

اگه اعتماد از دست بره دیگه هیچ حرفی رو بهش نمیگه 

یه جوری بین دوتا خواهر باید دوستانه حل بشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اگه اعتماد از دست بره دیگه هیچ حرفی رو بهش نمیگه یه جوری بین دوتا خواهر باید دوستانه حل بشه

حالا این موندم به بابامون بگم یا ن

اگه اعتماد از دست بره دیگه هیچ حرفی رو بهش نمیگه یه جوری بین دوتا خواهر باید دوستانه حل بشه

دقیقا

ما خودمونم نوجوون بودیم دیگه

نوجوونا۱۰۰۱راه واسه پیچوندن پیدا میکنن و راهشونو پیدا میکنن محدودشون کنی ک بدترم میکنن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
سیگار الکترونیک از این شارژی ها

حالا من میدیدم فکر میکردم دستگاهه بخوره 

خیلی تعطیلم 😐 الانرفتم عکسشو دیدم واقعا نمیدونستم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم