2777
2789
عنوان

فهمیدم خواهرم پاد می‌کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 51 پست
حالا این موندم به بابامون بگم یا ن

با خواهرت صحبت کن خودش با دوستاش حل کنه و مطمئن بشی میاد واقعیت رو میگه

یکم قدرت نه گفتن رو یاد بگیره عواقب و خطراتش 

البته نصیحت زیاد هم گوش ناشنوا میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
حالا من میدیدم فکر میکردم دستگاهه بخوره خیلی تعطیلم 😐 الانرفتم عکسشو دیدم واقعا نمیدونستم

من اولین بار دیدم نمیدونستم چیه دقیقا تا اینکه یه لحظه امتحانش کردم ببین سگ نمیکشه من موندم اینا که میکشن چی تو مغزشون میگذره حیف پول بره پی این اشغالا

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خواهرت صحبت کن خودش با دوستاش حل کنه و مطمئن بشی میاد واقعیت رو میگهیکم قدرت نه گفتن رو یاد بگیره ...

دقیقا

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

من اولین بار دیدم نمیدونستم چیه دقیقا تا اینکه یه لحظه امتحانش کردم ببین سگ نمیکشه من موندم اینا که ...

چقدر بد 

چی میشه آدم به این سمت سوق پیدا میکنه؟ 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دقیقا

خوبه که هوای خواهرتو داری بزار مثل سنگ صبور و مثل کوه بهت تکیه کنه و کمکش کن بتونه راه درست رو پیدا کنه 

چقدر بد چی میشه آدم به این سمت سوق پیدا میکنه؟

دیگه یه لحظه اس میگی امتحان کنم ببینم چی هی ادامه میدی نصف نوجوون ها هم فکر میکنن کار شاخی ولی خب به عنوان کسی که اتفاقی امتحان کردم مسخره بود و تا آخر عمرم امتحانش نمیکنم

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

یعنی چی باهاش دعوا نگیرم اصن مگه میشه این قضیرو بدون دعوا حل کردسیگار الکترونیکی

اونو ازش بگیر

پول تو جیبی ش رو محدود کن و نحوه یه خرج کردنش رو کنترل کن

مثلاً از این بلو بانک ها باشه میتونی بفهمی کجا خرج کرده

اگه مقدوره مدرسه اش عوض بشه اگه نمیشه با مدیر مدرسه درمیون بذار و بگو بصورت ناشناس به خانواده های دوستاش بگه قضیه رو

رفت و آمد با اون دوستاش رو محدود کن و براش بیشتر وقت بزار

ولی باید براش یه تنبیه یا جریمه بزاری تا درک کنه کارش بد بوده