2777
2789
عنوان

فهمیدم خواهرم پاد می‌کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 51 پست
چی هست باهاش دعوا نگیر بدتر میشه کاری کن بیاد سمتت

یعنی چی باهاش دعوا نگیرم اصن مگه میشه این قضیرو بدون دعوا حل کرد

سیگار الکترونیکی 

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از دوست و رفیق بد... سعی کنید اینقد بهش نزدیک باشید و صمیمی که شما رو بهترین رفیق خودش بدونه.

بابا همچیشو بهم میگه همچیمو بهش میگم شخصی ترین چیزارو 

این رفیقاشو زنده زنده دفن میکنم

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

پاد چیه؟

سیگار الکترونیکی 

اهان عزیزم اونو میدونم بگیرین از دستش فکر میگنه با کلاسیه

میگه دوستام پز میدادن باهاش میگفتن ما دیگه بلوغ رسیدیم بزرگیم 

وای اعصابم قهوه ای

یعنی چی باهاش دعوا نگیرم اصن مگه میشه این قضیرو بدون دعوا حل کردسیگار الکترونیکی

بچه های الان فرق دارن با کتک و دعوا بدتر میشن مگ تو میتونی همه جا بری دنبالش ممکنه تفریح وار کشیده باشه ن همیشه ممکنه براش عادی نباشه بهش تذکر بده بگو درست نیس 

فقط بهش بگو ضررش از سیگارم بدتره..مثل مواده حتی بدتر...اینجوری بگو بترسه..بگو آسیب به قلب و ریه میزنه..لبات بعدا سیاه میشن..پوستت زرد میشه.روی نورون های مغز اثر مستقیم داره و نمیذاره چیزی یاد بگیری..حافظه رو ضعیف میکنه..و اینا رو   اسرائیل درست میکنه برای عقب موندن مسلمونا..

...

دهنش رو سرویس کن دهن دوستاش هم برو سرویس کن امروز این فردا پایپ شیشه میدن دستش

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

فقط بهش بگو ضررش از سیگارم بدتره..مثل مواده حتی بدتر...اینجوری بگو بترسه..بگو آسیب به قلب و ریه میزن ...

اره میگم بهش حتما ولی خط آخرت نفهمیدم چ ربطی داره😀🤌🏻