2777
2789

قرض کنید که رشته ی مهندسیا رو دانشگاه تهران قبول شدید. ولی بابد برید خوابگاه. همون رشته رو دانشگاه صنعتی اصفهان که شهر خودتونه هم قبول شدید و قصد دارید مهاجرت کنید. کدوم رو انتخاب می کنید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهر خودم چون نزدیک خونه هست لازم نیست برم خوابگاه کثیف که همه جور آدم اونجا هست ولی اگر توانایی مالی داری تهران خونه بگیری یا خوابگاه شخصی چرا که نه امتحانش کن و مستقل بودن رو تجربه کن

خب از لحاظ دانشگاه که قطعا تهران بهتره از لحاظ خوابگاهم به شخصه خودم دوست داشتم برم تو خونه مون نباشم ، ولی در کل به نظرم تهران برو خوابگاه اونقدرا هم که میگن بعد نیست فوقش دوباره درخواست میدی بری اصفهان

تهران؟کدوم دانشگاه؟میشه یکم از اوضاع اونجا و بچه هشا بگید؟

نه تهران نیستم متاسفانه چون توی سایت آشنا هست نمیتونم بگم ، اما علوم پزشکی تیپ۱ هستم

بیین بستگی داره هم اتاقی هات کیا باشن من ترم ۱ خیلی اذیت شدم چون بچه ها باهم اکیپ شده بودن و هر کاری دوست داشتن میکردن(شب دیر میخوابیدن ، از زیر تمیز کاری در میرفتن و ..‌.) اما ترم بعدش اتاقم رو عوض کردم چون شناخت داشتم و بچه های خوب رو توی سالن مطالعه شناسایی کرده بودم ، و هم اتاقی شدیم و خیلی بهمون خوش گذشت اتفاقا ، کلی باهم بیرون میرفتیم باهم غذا درست میکردیم و ... 

البته کلا باید آدم انعطاف پذیری باشی چون همه مدل آدم با فرهنگای مختلف اونجا هستن و اگه هی بخوای گیر بدی و از بقیه ایراد بگیری میونه تون بهم میخوره ، یکمم اگه وسواسی هستی باید کمش کنی چون هر چقدرم بچه ها تمیز باشن آخرش خوابگاهه دیگه یه محیط عمومیه  و به هر حال کثیفی هست(نظافت توی اتاق نوبتیه) و اینکه کلا نباید سخت بگیری ، من آدم خیلی بی تجربه ای بودم ولی توی خوابگاه خیلی چیزای جدیدی یادگرفتم و کلی باهم خاطره های خوب ساختیم