2777
2789

میخونم آروم بشم لطفا ی نشونه بذار

اولین آیه این بود اولیا خدا نمیترسن و اندوهگین نمیشن ادامش گفته بود عزت دست خداهست که به همین جمله هم نیاز داشتم

من برای ی موضوعی هم میترسم هم اندوهگین بودم

بنظرتون نشونه بود؟شیطان بدجوری منو احاطه کرده استرس وارد میکنه مغزم درست کارنمیکنه

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بودم به نشونه میگرفتم

شیطان ناامید میکنه

چون چندتا مشکل باهم دارم نمیتونم مدیریت کنم

برام دعا کنیم

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

مامان بزرگ من می‌گفت یا قرآن باز نکن یا کردی شک نکن 

هرچی نیت کنی کاملا درست درمیاد

من دوستم بچه دار نمیشد پنج سال بود 

شب قدر پارسال براش قرآن باز کردن ایه فرزند دار  شدن حضرت زکریا سوره آل عمران اومد

الان بچش ماشاالله پنج ماهه شده😍

خوشبحالت بنظرم نشونسامیدوارم مشکلت حل بشه

حتما برام دعا کنین خیلی محتاجم

مامان بزرگ من می‌گفت یا قرآن باز نکن یا کردی شک نکن هرچی نیت کنی کاملا درست درمیادمن دوستم بچه دار ن ...

خداروشکر

برام دعا کنین 

ممنون که انرژی مثبت دادین

اره احتمالا نشونه بودهمنم میخوام باز کنم احکام خاصی داره؟

من بعد نماز باز کردم

دلم میخواست قران بخونم آروم بشم به خدا گفتم بامن حرف بزن دلم آشوبه

اصلا نمیدونم کارم درست بود یا نه اما بدجوری دوست داشتم منوخدا باهم حرف بزنیم

عزیزم میشه زحمت بکشی به نیت منم قرآن باز کنی💔🥹

گلم من اصلا ازاونایق نیستم که همیشه قران باز میکنه

دلم خواست با خدا حرف بزنم اونم جواب بده

ی جوری حس کردم قران بخونم آروم میشم