2777
2789
عنوان

چرا دخترا وپسرا

80 بازدید | 10 پست

وقتی همو دوس دارن بعد وقتی کات میکنن.. پسره تامدت ها تو ذهن دختر میمونه ومدت ها طول میکشه براش عادی بشه کلی گریه ودلتنگی؟ ولی پسرا به یه ورشونم نیس و ن گریه ای ن چیزی (اکثریت پسرا منظورمه ن همه) چرا؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دوسش ندارن پسری که دوست داشته باشه همه کار واست می‌کنه گریع و فکر کردن که دیگه چیزی نیس

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

پسرا هم همونقد ناراحت میشن فقط در موردش با کسی صحبت نمیکنن گریه هم نمیکنن

دقیقا من وقتی با همسرم کات میکردم ناراحت میشدم ولی غرورش اجازه نمی‌داد پیام بده برای اولین وقتی کات جدی کرده بودم گریه شو دیدم 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

ناراحت میشن رو نمیکنن ک تو نقطه ضعف پیدا کنی 

من همیشه خدافظی میکردم باهاش ی مدت محل نمی‌داد ولی وقتی میدید واقعا جدی ام زنگ میزد یا توضیح میداد به من ولی وقتی بفهمه جدی نیستم توجه ای نمیکنه 

(:A__•~•__M:)
چون دوسش ندارن پسری که دوست داشته باشه همه کار واست می‌کنه گریع و فکر کردن که دیگه چیزی نیس

من پسری تاحالا برام گریه نکرده😐😂ولی خدایی اگه در حد گریه و پیگیربودن وهمه کار کردن دوسم داشته باشه جونمم براش میدم.. هرچی عتیقس خدا سمت ما میاره😁😁

من پسری تاحالا برام گریه نکرده😐😂ولی خدایی اگه در حد گریه و پیگیربودن وهمه کار کردن دوسم داشته باشه ...

بعضیاهم الکی گریه میکنن