2777
2789
عنوان

زنان برابر زنان

422 بازدید | 44 پست

تاپیک قبلی پرسیدم نظرتون چیه در مورد شغل خانمها در بیرون و کدبانو بودنشون در خونه 

یه کاربر خانم اومده نوشته میخواید مفت بخورید بخوابید!!! 

یعنی کار زن در منزل رو اعم از پخت وپز نظافت بچه داری مهمون داری و.. رو مفت خوری معرفی میکنن

خب این سایت اقایون هم میخونن وقتی خودتون به خودتون لقب مفت خور میدید در مقابل کارهای خونه چه انتظاری دارید مردها به تلاشتون ارزش قابل بشن هر چی هم بدو بدو کنی اخرش همون میگن مفت خورید

در حالی که الان استخدام یه اشپز یا نظافتچی یا خدمتکار منزل ماهانه بالای +۲۵ میلیونه یا پرستاری کودک، این نشون میده که کارهای خونه انجام دادن یا بچه بزرگ کردن مفت خوری نیست

البته تاپیک این کاربر رفتم بچه سال بود که یه چیزی یاد میگیرن میخوان همه جا بگن خب عزیز من شما گند میزنی تو زندگی ماها هم، مردها هم این سایتو میخونن و عاقبتش همین جهان عقب مانده سومی میشیم وقتی تجربه زندگی نداری یا هنوز بچه ای و پر انرژی که هزارتا کار باهم میتونی هندل کنی افرین بر تو من جای مادرتم همه همسن نیستن اینجا

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا  اینها که اینجوری حرف میزنن مادرشون کار میکرد عجببببب خصوصا مادرها که اکثرا خانه دار بودن مشغول بچه بزرگ کردن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ولی اگه بخوایم کسی رو بیاریم غذا درست کنه ازمون پول میگیره..کسیو بیاریم خونه رو تمیزکنه ازمون پول میگیره..کسیو واسه پرستاری بچه بیاریم اونم پول میگیره..ولی یه زن همه این کارارو با نهایت عشق بدون هیچ دست مزدی انجام میده و تهشم لقب مفت خور بهش داده میشه...

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
به اینا میگن پیک می ما رو هم بدبخت کردنکاری کردن نه میتونیم ادعای مهریه داشته باشیم نه اجازه داریم خ ...

دقیقا

اینا باعث شدن مردها پرنسس بشن 

مردانگی چرا انقدر کاهش پیدا کرده 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

معتقدم برای خودمون خانمها خوبه داشتن شغل اما واقعا باعث تاسفه یک نادون اینطوری راجع به خانه‌داری صحبت کنه وقتی درست کردن یک غذا از فراهم کردن مقدمات تا موخراتش حداقل ۴ ساعت زمان ارزشمند فرد رو میگیره بماند تمیزکاری بعدش و ایستادن مکرر و برای اینکه بوی قورمه‌سبزی و پیاز داغ بدی بجنبی دوش و تعویض لباس و ترگل ورگل کنی که چی یه احمق بیاد بگه خانه‌داری چیزی نیست 

من همین بلارو سر یکی تلافی کردم وقتی سر درست کردن یه غذای ساده زایید گوشی دستش اومد قدر بدونه