2777
2789
عنوان

زنان برابر زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 44 پست

من که با کارخونه داغون شدم هیچ وقتی براخودم نمونه آخرشم همه یه چیزی طلبکارن.همه ی مشاغل بازنشستگی داره جز خونه داری.یا ابنکه ما۲۴ساعته سر کاریم کاش منم توخونه 8ساعت کارمیکردم بقیه روز مال خودم بود تازه بدون هیچ حقوق ومزایا.خسته شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقیقتا همینهاز سال ۹۷ عضوم...شرح حال خیلی ها را دیدم...برخی کاربرها تو تاپیک هاشون از بدی های موقعیت ...

مگه تو زندگی هر کسی به هر چی خواسته رسیده؟ خیلی وقتا زور جبر بیشتره عزیزم. کاش یاد بگیریم فقط دل نسوزونیم همین. هر کسی چه شاغل چه خانه دار برا خودش کار میکنه. نه شاغل پولشو به بقیه میده نه خانه دار راحتی و وقتشو به بقیه میده. هر دو خواستن یا مجبور شدن به این وضعیت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه چیز دیگه هم بگم

منِ شاغل با منِ خانه دار توی اینکه باید شوهرم خرجیم رو بده هیچ فرقی ندارم!اینجور باشه همه مفت خورن

قانونا و شرعا وظیفه همسرمه برام خرج کنه و نیازهای مالی رو برطرف کنه

جز چیزایی هست که به نفع زنه ولی الان به اسم حقوق برابر و تبعیض نباشه و...همین حق زن رو هم میگیرن که زن‌و‌مرد باید مثل هم‌ کار کنن!

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه تو زندگی هر کسی به هر چی خواسته رسیده؟ خیلی وقتا زور جبر بیشتره عزیزم. کاش یاد بگیریم فقط دل نسو ...

شما هم داری میکوبی

چه راحتی دارن خانمای خانه دار از این لفظ استفاده میکنید

تو خونه موندن هزارتا کاره بیرون یه دونه کار

من حاضرم اگه شوهر نگه خانه داری کن کلا برم تو بیرون  ولی فقط یکیشو

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

من که با کارخونه داغون شدم هیچ وقتی براخودم نمونه آخرشم همه یه چیزی طلبکارن.همه ی مشاغل بازنشستگی دا ...

همیشه وضع مادرم رو می‌بینم همین میاد تو ذهنم که پس خانه‌داری کی تموم میشه، بازنشستگی نداره

کاش حداقل می‌تونست بیمه عمر بکنه خودشو 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

مگه تو زندگی هر کسی به هر چی خواسته رسیده؟ خیلی وقتا زور جبر بیشتره عزیزم. کاش یاد بگیریم فقط دل نسو ...

من در مورد اجبار و انتخاب صحبت نکردم ...

در مورد اینکه حال بد ما نباید باعث طلب ما از دیگری بشه صحبت کردم...

اینکه من مجبور باشم برم سر کار مجوز نمیده که یه خانم خانه دار را بکوبم ! و بلعکس...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه چیز دیگه هم بگممنِ شاغل با منِ خانه دار توی اینکه باید شوهرم خرجیم رو بده هیچ فرقی ندارم!اینجور ب ...

این طور مسایل هم باعث شده توقعات مردها بره تا آسمون

یعنی اینا خودشون توقعات مردها رو بردن بالا با بی ارزش دیدن کارها و خدمات خودشون 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

همیشه وضع مادرم رو می‌بینم همین میاد تو ذهنم که پس خانه‌داری کی تموم میشه، بازنشستگی ندارهکاش حداقل ...

همون دیگه مادرامون این همه کار میکنن بعد یه عده میان اینطوری میگن

معلوم نیست خواهر مادرای خودشون حتما مفت خورن دیگه

شما هم داری میکوبیچه راحتی دارن خانمای خانه دار از این لفظ استفاده میکنیدتو خونه موندن هزارتا کاره ب ...

نه من نکوبیدم. بالاخره خانوم خانه دار نسبت به خانوم شاغل راحت تره و وقت بیشتری داره. خانم شاغل هم باید کارای بیرون رو انجام بده هم کارای خونه رو. در قبالش استقلال داره درآمد داره. اما خانم خانه دار راحتی و وقتش بیشتره. اما درامدی نداره. هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
این طور مسایل هم باعث شده توقعات مردها بره تا آسمونیعنی اینا خودشون توقعات مردها رو بردن بالا با بی ...

عرف جامعه رو داریم‌ تغییر میدیم و هی از وظایف مردا کم و‌کمتر میکنیم!

زن شاغل تا بیرونه حقوق میگیره بابتش پس تصمیم‌گیری براشم با خودشه

وقتیم‌ میاد خونه میشه عین همون زن خانه دار بااین تفاوت حدال ۸ساعت از وقتش از دست رفته و با خستگی باید کل کارای یه روز رو‌انجام بده و بدون حقوق و مزد

نمیشه گفت چون شاغله شوهرش هیچ‌مسئولیتی در قبالش نداره

حالا اینا یه قضیه است و‌ احترام هر دو رو حفظ کردن یه بخش دیگه که همیشه یه عده شاغل و یه عده خانه دار هستن نمیدونم از رو نااگاهیه چیه که فقط میکوبن تو سر همدیگه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکثرا کسایی که این حرف رو میزنن عقده ای هستن وچیزی که خودشون ندارن رو میخوان بقیه هم نداشته باشن

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

نه من نکوبیدم. بالاخره خانوم خانه دار نسبت به خانوم شاغل راحت تره و وقت بیشتری داره. خانم شاغل هم با ...

همون خانم شاغل که خانه داری در حد عالی هم انجام بده بعد۳۵ رد میده توانایی نمی مونه براش 

البته منظورم شغل های سخت هست مثلا کارای شرکتی که تا ۶ غروب

نه کارهای دولتی مثل معلمی و.. چند ساعت کوتاه

دوستان من منظورم از شاغل بودن خانم کارهای طاقت فرسای بخش خصوصی هست نه مراکز دولتی 

بعد مدت ها یه تاپیک خوب 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹