2777
2789
عنوان

زنان برابر زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و واقعا هم این جفنگ ها رو کسایی میگن که دو دقه کار خونه نکردن با اون همه سختی و بدون استراحت و بی مزد 

یا کار بیرون با اون همه عذاب رو انجام ندادن که بدونن مدیریت کار خونه با شغل بیرون بشدت سخت و آسیب رسان برای زنه 

یا زنایی که میام دم از شاغل بودن و استقلال میزنن که مطمئنم اونا هم گرفتار شوهرای گشنه ای هستن ‌که وقتی میخوان بشون پول بدن انگار دارن در حق شون لطف اضافه میکنن 

به عنوان یه زن شاغل که خانه دارم نیستم . مجرد هستم،  به ندرت دیدم کسی بتونه زیر بار هر دو مسئولیت بربیاد چون خانه داری نه کمتر بلکه گاهی بیشتر مسئولیت داره . تازه پولی هم در ازای نمیگیری

دیگه وقتی خانومی بیرون هم کار میکنه و نصف مخارج رو میده شوهرشم نصف کارای خونه رو باید انجام بده دیگه 

همه چیز شراکتی

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

وای حق 

یه کاری کردن دخترا دیکه نمیتونن توقع هیچی داشته باشن 

اون روز یه ریلز تو اینستا دیدم دختره داشت راجب یه توقع معمولیش میگفت بعد پسره که داشت ریاکشن میرفت فحش خار و مادرو کشیده بود به دختره که چرا:/ 

در کل من تو این سایت با توجه به شرح حال کاربرها، متوجه شدم اگر کاربری از موقعیتی که داره خوشحال نباشه، موقعیت دیگران را کم بها جلوه میده...

مثلا از شاغل بودن خیلی خسته است، برای همین میخواد خانه داری را بکوبه تا حس آرامش بگیره و ادامه بده شغلش رو چون مجبوره سرکار بره...

بلعکسشم همینه...

اونی که شاد و راضی هست اصلا وارد بحث و  کل کل نمیشه...

بارها دیدم کاربری مثلا خانه داره و گفته پول یه پاکت شیر را هم همسرش نمیده، همون میاد شاغل ها را میکوبه و میگه زن باید ملکه تو خونه باشه!

یا زنی که مثل تراکتور سر کار تلاش میکنه برای پول و میده به شوهر معتادش، میاد به زن خانه دار میگه مصرف کننده 

و ...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

معتقدم برای خودمون خانمها خوبه داشتن شغل اما واقعا باعث تاسفه یک نادون اینطوری راجع به خانه‌داری صحب ...

اره فکر کن همزمان با این کارها پریود هم باشی و ازت هم انتظار داشته باشن بهترین ظاهر و ارایش و مدل مو و میکاپ و ناخن هم رفته باشی 

انتظارات از زنها یکی دوتا نیست که

ادم تو سنین جوان تر میتونه انرژیش شاید بالا باشه ولی بعد ۳۵ محاله همه شو یجا بتونه 

حالا اصلا تونست چی بهش میگن مفت خور

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

در کل من تو این سایت با توجه به شرح حال کاربرها، متوجه شدم اگر کاربری از موقعیتی که داره خوشحال نباش ...

هر دو طرفو کوبیدیو از نو نساختی😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

شرایط زندگی هر کسی خوب فرق میکنه. کاش یاد بگیریم مقایسه نکنیم و حس ناکافی بودن به بقیه ندیم! 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دیگه وقتی خانومی بیرون هم کار میکنه و نصف مخارج رو میده شوهرشم نصف کارای خونه رو باید انجام بده دیگه ...

جامعه انتظاری از مرد برای کارهای خونه و کدبانوگری نداره نهایت یه ظرف شستن کثیف انجام بدن یا یه املتی چیزی اونم چون مرد هستن و اشپزی بلد نیستن عذرشون موجه فشار اجتماعی هم روشون نیست که چرا خونه ت تمیز نیست چرا فلان سفره ارایی و.. رو نکردی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

من خودم شاغلم

هیچوقتتتت خودم رو برتر از خانه دار ندیدم

خانه دارها دو دسته ان:کسایی که از روی علاقه موندن خونه و دارن لذت میبرن و دسته دوم‌کسایی که دوس دارن تو اجتماع باشن ولی شرایط کار کردن ندارن و تازه دلمم میسوزه برااین دسته چون شرایط دست خودشون نیست

دل سوختن نه برااینکه خانه دارن ها نه اصلا، برا اینکه چیزی رو دوس دارن ولی شرایط نذاشته بهش برسن

شاغل ها هم همینطور یه عده از رو علاقه میرن و لذتش رو‌میبرن و یه عده مجبورن طبق شرایطشون و باز من دلم میسوزه براشون

ولی به گلگی از خانه دارهای سایت دارم همیشه شاغل ها رو‌میکوبن بعضی ها و اتفاقا به شاغلا میگن مفت خور

میگن صبح میرید تا عقر یا ظهر و..نه از اشپزی خبر دارید نه خانه داری و بچه داری و....کسی که شاغله هم کنارش خانه دار و ا‌ونکارا رو انجام میده

و در نهایت ان شالله همه لذت ببرن از چیزی که الان دارن خانه داری یا شاغلی و‌چی بهتر از اینکه طبق میل خودت انتخاب کنی

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر دو طرفو کوبیدیو از نو نساختی😂

حقیقتا همینه

از سال ۹۷ عضوم...

شرح حال خیلی ها را دیدم...برخی کاربرها تو تاپیک هاشون از بدی های موقعیت شون میگن ولی تو تاپیک شاغل و خانه دار یهویی میشن ملکه و مدیر و لطیف و مستقل و  ...

به روشون نمیاریم ولی میدونیم چه خبره😂

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

این جنگ مسخره بین بعضی از خانم‌های شاغل و خانه‌داره که احساس کمبود و عزت نفس پایین دارن برا همین همدیگه رو می‌کوبن تا احساس کنن ارزشمندن

واقعاً ترحم‌انگیزه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

دیگه وقتی خانومی بیرون هم کار میکنه و نصف مخارج رو میده شوهرشم نصف کارای خونه رو باید انجام بده دیگه ...

انتظار زیبایی هم از مردها ندارن ولی زنها حتی تو دوران پریود هم علاوه بر زیبایی و تمیزی خونه خودشونم باید به بهترین شکل ممکن اراسته کنن تا نگن شوهرش بدبخت شده این فلانو گرفته

در هر صورت هیچ فشاری رو مرد نیست 

فکر کن یه مهمون بیاد مرد چه فشاری روشه

یدونه پول بود که اونم از زن میگیرن نهایتش میره میشینه جلوی تلویزیون