2777
2789

تو یکی از تاپیک ها خیلیا گفته بودن با وکیل ازدواج نمیکنن بنظرتون چ دلیلی میتونه داشته باشه چون بنظرم شغل ای هست ک پرستیژ بالایی داره و درآمد خوبی هم داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چونکه به راحتی میتونن بیشتر از مردای دیگه زنشونو اذیت کنن

چون از قوانین علیه خانما اگاهن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

چون ادم هایی خراب زیاد دور و اطرافشون هستند به راحتی خیانت می کنند از طرفی همه روش های قانونی وارد هستند تا قانونی حقت پایمال کنند 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

گفتنی میگن زیاد جدی نگیر باو یکی یه تاپیکی گفته بود خواستگار داره ولی با دکتر زنان ازدواج نمیکنه اینا که بیشتر ادا هستند تو بگو پسر سر کوچه با موتور هم بیاد امکان نداره بله رو نگن

شاید چون بعضی از اونا دنبال اینن شوهرشون رو تو شیشه نگه دارن تا وفادار بمونه.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!