2777
2789

باید شارژ کرد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من زیر بغلم یه بار لیزر کردم  دو ماه اول هیچ مویی دیکه درنیامد ولی بعد دوباره شروع شد مثل قبل بشه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنده با سابقه ۵ سال اپراتوری لیزر و کلینیک زیبایی و اینکه خودم هم انجام دادم 

میگم

بله برگشت ک چه عرض کنم اصلا لیزد داعمی نیست و تا زمانی ک پوست شات بخورهدمو در حالت خواب نگه داشته میشه و بعد از مدتی قطع جلسات رشد از سر شروع میشه

بدرود...

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

[QUOTE=391410479]بنده با سابقه ۵ سال اپراتوری لیزر و کلینیک زیبایی و اینکه خودم هم انجام دادم  میگم بله برگشت ...[/QUOTE

من چهار ساله میرم شارژ میخوام دستگامو عوض کنم برم رولی اشکالی که نداره قبلا چند سال پیش این کارو کردم

[QUOTE=391410479]بنده با سابقه ۵ سال اپراتوری لیزر و کلینیک زیبایی و اینکه خودم هم انجام دادم میگم ...

با عوض کردن دستگاهت موهات برمیگرده و مثل اینه ک از اول شروع کنی تا پوست ب دستگاه جدید عادت کنه

برای پوست روشن دستگاه ژلی پیشنهاد نمیشه

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

الان لیرز روی روشن شدن پوست تاثیری داره؟

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بنده با سابقه ۵ سال اپراتوری لیزر و کلینیک زیبایی و اینکه خودم هم انجام دادم میگمبله برگشت ک چه عرض ...

من خالم 10 سال پیش لیزر کرد و شارژ هم نمیره و موهاش هم خیلی ساله در نمیاد شاید چنددونه

بستگی به بدن فرد داره. مثلا من حدود هفت هشت سال پیش لیزر کردم. یه جاهایی از اول کلا از بین نرفت چون موهاش کرکی بود. ولی پا تا زانو، دست تا آرنج و کنار گوش خیلی خوب جواب داد و تقریبا هیچ مویی ندارم دیگه. بعد از زایمان پاهام یه مقدار خیلی خیلی کمی برگشت که اونم یه جلسه لیزر خونگی زدم فعلا که دیگه درنیومده. کلا من خیلی راضی ام.