2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا شوهرم

160 بازدید | 12 پست

شوهر من همیشه با خواب من مشکل داره همیشه اگه دوساعت بیشتر بخوابم انگار چشمش نمیتونه ببینه و میگه تو همش خوابی 

دوتا بچه مدرسه ای دارم و فصل مدارس دیگه ۶ صبح پامیشم یه تابستونم بخوابم نمیذاره همش تیکه میندازه 

اول اینو بگم که واسه من فقط این مدلیه،پارسال برادرش و زنش باهم دعوا کرده بودن سر اینکه زنه تا ساعت۲ میخوابید و برادرشوهرم گشنه میرفت سرکار دوباره پامیشد یه ناهار میذاشت باز میخوابید تا غروب 

شوهر من طرف جاریمو گرفت گفت بیدارش بشه چیکار کنه بذار بخوابه خب خودت یه صبحونه بردار بخور برو دیگه 

ولی درمورد من کلا یه ادم دیگه میشه  

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

پریشب خواب بودم دیدم هی میاد میچسبه به من کامل بدخواب شدم بالاخره آدم موقع خواب باید راحت باشه فکر کنین یکی هی برچسبه تا صبح به آدم 

صبح هم بیدار شدم گفت چرا تو خواب همش میرفتی اونور میخوابیدی!حالا من نهایت ۳۰،۴۰ سانت فاصله داشتم باهاش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره دیشب موقع خواب بود برگشت به من کفت تو آدم خوبی نیستی بشین خوبی‌ و بدی ها تو بنویس ببین خودت 

زدم به در شوخی گفتم چنددرصذ خوبم؟؟گفت ۸۰ درصد بدی شاید ۲۰ درصد خوب باشی!!

دلیلش هم اینه که میگه چرا یه روز صبحانه میدی یروز نمیدی دیگه منم ناراحت شدم گرفتم خوابیدم گفتم صبح زود پاشم کلی کار دارم دوباره نصف شب اومده منو بیدار کرده ساعت ۴ که بیا بریم اتاق،پسر منم ۱۰ سالشه دقیقا این ساعتا خوابش بشدت سبکه و فهمیدم بیدار داشت می‌شد که بره دستشویی،دیگه شوهرم با اخم و تخم گرفت خوابید منم بدخواب شدم ساعت ۴ تا ۶ خوابم نمیبرد الانم اقا قهر کرده 

ب نظر نمیاد با دوتا بچه خیلیم وقت خواب داشته باشیتایمی ک نیست یکم استراحت کن

بچه هام تابستونا تا ۱۰ صبح میخوابن شوهرم همینم نمیبینه میگه نباید بخوابین

مشکل از اتاق خواب و رابطتونهحلش کنی درصد زیادی از بهانه گیریش حل میشه

من هفته ای دوبار مشکلی ندارم ولی واقعا سخته خب با دوتا بچه ی ۱۰ و ۹ ساله هرشب که نمیشه این چیزا 

میگه بچه هارو ول کن با گوشی سر گرمن نمیفهمن 

بچه خر نیست که دور از جون