2777
2789

افسردگی گرفتم واقعا خستم 

تو گپ رفیقا که مامانم رفیق صمیمی جد و ابادشو‌میشناسه خونشونم‌ این بعله نمیزارن برم خونشون نه باهاشون پنج تا دخترونه بریم پارک بانوان سر خیابونمون‌ 

الآنم خود شبا خاله هام می‌ره میگه الان بیا اما من نمیرم میگه دختر خاله هات هست میگم بدم میاد ازشون نمیرم تو خونه میمونم الان از وقتی مدرسه ها تموم شده هیجان نرفتم خونمونم ۴۵متره کوچیک و تاریک نمی‌دونم دیگه چیکار کنم البته سختگیری های دیگه ام هست اما این دیگه داره منو به مرز خو.دکشی میبره

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

با اجازه اسی

از الان تا یک شهریور میتونید ثبت نام کنید و 100هزارتومن رایگان بگیرید و‌همون‌موقع برداشت کنید..

فقط باید برنامه بلو بانک رو نصب کنید.. خیالتون راحت مطمعنه زیر نظر بانک سامان هست

فقط برای گرفتن هدیه(100هزارتومن) باید کد معرف بزنید..

PRCUZQ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مادرت برو بیرون با خاله هات چون دیگه دق میکنی تو خونه

میرم بیرون خاله هام همش گیر میدن بهم  اصلا نمیخام

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

خواستم کلاس زبان برم نزاشت گفتم علاقه دارم به تکواندو برم هم خودمو اونجا خالی میکنم نذاشت هیجان اصلا دیگه نمیتونم 

یک دختر خاله های حسودی هم دارم نمیتونم نزدیکشون برم بعدم ازم چهار سال کوچیکه 

حق میدم بهتچند سالته عزیزم؟

۱۶سالمه

هی میگفتم نه بزار ۱۴سالمه کوچیکم سال بعد می‌زاره هی شدم۱۵ هی رفتم دیگه کم کم داره۱۷سالم میشه. هنوز نمیزارن تا کی 

میگه ه وقت شوهر کردی 

۱۶سالمههی میگفتم نه بزار ۱۴سالمه کوچیکم سال بعد می‌زاره هی شدم۱۵ هی رفتم دیگه کم کم داره۱۷سالم میشه. ...

حق داری عزیزم

دانشگاه برو،حل میشه

دیگه به جایی می‌رسه ساعت ۸ شب باید پیدات کنن ببینن واسه شام میرسی خونه یا نه😄

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
حق داری عزیزمدانشگاه برو،حل میشهدیگه به جایی می‌رسه ساعت ۸ شب باید پیدات کنن ببینن واسه شام میرسی خو ...

فکر نکنم بزارم دانشگام‌برم

حق داری عزیزمدانشگاه برو،حل میشهدیگه به جایی می‌رسه ساعت ۸ شب باید پیدات کنن ببینن واسه شام میرسی خو ...

یعنی میتونم به خودم امید بدم دانشگاه درست می‌کنه همه چیو؟

سرنوشت ماهمینه تا اذدواج نکردم نزاشتن برم حتی مغازه یه خرید بلدنیستم  شهرمون برم توش گم میشم باورت میشه ازبس زندونیم کردن الانم شوهرم میزاره گاهی یکمم آزاد ترم اما دیگه ذوقش ندارم دیگه دوستی ندارم که بخام باهاش جایی برم آرزوش موند کنج دلم هعی 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
سرنوشت ماهمینه تا اذدواج نکردم نزاشتن برم حتی مغازه یه خرید بلدنیستم شهرمون برم توش گم میشم باورت م ...

حرف حق و زدی دیگه ذوقش‌بعد نیست من الان چهار ساله بهترین رفیقم جلو چشم برنامه ریزی میکنن من باید نگاهشون کنم