2777
2789

این زن ها هیچ وقت ازدواج نکردن کلی بار زندگی رو به دوش کشیدن تنها خرج خودشونو دادن خونه گرفتن ماشین خریدن و با دست خودشون ساختن زندگی شون رو گسیرشون پر از استقلال و قدرته نه وابسته ب هیچ کس نه منتظر هیچ کس خیلی لذت بخشن و وایب خیلی خوبی بهم میدن 😍

زنی که همسر میشه مادر میشه هم ضعیف و وابسته نیست.

خدا وظیفه تامین مخارج زندگی رو در "زندگی مشترک" به عهده مرد گذاشته.

زن تنهای مستقل هم خیلی خوبه. همه زندکیها که مثل هم نیست.

هم جنسهامون رو به خاطر توی خونه بودن سرزنش نکنیم‌ بعضی اجازه کار و تحصیل ندارند.

ترنج
زنی که همسر میشه مادر میشه هم ضعیف و وابسته نیست.خدا وظیفه تامین مخارج زندگی رو در "زندگی مشترک" به ...

بله بله درست میگین ببخشید اگه منظورمو بد رسوندم🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهات موافقم ولی خانومی که خودش مستقله و یه ازدواج موفق داشته و با رفتار خوبش تونسته به بهترین شکل زندگیشو اداره کنه وایب بهتری میده

یکی از آشناهامون معلمه خودش خونه و ماشین واسه خودش خریده ولی ازدواج کرده دوتا بچه داره انقدر خوب زندگیشو اداره میکنه همه آرش تعریف میکنن