2777
2789

پسرم خیلی بدخلقی میکنه

منو میزنه.

صبور نیست

چیزی بخواد دیر بهش بدیم پرخاش و داد و کتک و گریه میکنه

خوابش منظم نیست

غذا هم خیلی بد میخوره

بیشتر میوه خصوصا سیب و موز دوست داره

پروتئین مرغ و گوشت نمیخوره تیلیت آبگوشت نمیخوره حبوبات نمیخوره

خوراکش بیشتر تخم مرغ ، سیب زمینی سرخ شده،  نان

فقط هله هوله میخوره

بچه های شما هم اینجوری هستن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست نکن براش و موقع غذا خوردن حواسشو پرت کن یا بذار بازی کنه ولی بخوره و ریخت و پاش کنه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

پس تنها نیستم منم خسته شدم دیگه بعد این که از شیر گرفتمش بهش شیر پاستوریزه میدن فقط میگه شیر میخورم هیچی نمیخوره بهونه گوشی میگیره جیقو داد میکنه خیلیم بد خوابه یه مدت تا صبح ۱۰ بار بیدار می‌شود 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

زیاد تو گوشی و تلویزیونه؟ طول روز سرگرمیش زیاده یا کم

مدام در حال تماشای تلویزیون هست بچم

هیچکس باهاش بازی نمیکنه

پس تنها نیستم منم خسته شدم دیگه بعد این که از شیر گرفتمش بهش شیر پاستوریزه میدن فقط میگه شیر میخورم ...

مآل من شیر پاستوریزه و ماست هم نمیخوره

پسر من همه اینارو داره به اضافه و خودشو به درو دیوار میزنه و جییییغ که گوشی میخوام و من نمیدم

مآل منم همینه😭😭😭

مدام در حال تماشای تلویزیون هست بچمهیچکس باهاش بازی نمیکنه

میتونه پرخاشگریش بخاطر همین باشه 

تلویزیون زیادیش خوب نیست 

حداقل خودتون باهاش بازی کنین، ببرید پارک، شهر بازی

مآل من شیر پاستوریزه و ماست هم نمیخوره

برعکس من اون دوتا رو خیلی دوست داره. ببرش پارک یا ببرش بیرون من عصر ها یه ساعتی میبرمش جلوی در یکم بازی میکنه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

میتونه پرخاشگریش بخاطر همین باشه تلویزیون زیادیش خوب نیست حداقل خودتون باهاش بازی کنین، ببرید پارک، ...

بمیرم براش

منم افسردگی دارم تا حذثدودی حوصله بیرون از خونه رو نذازم

علاوه بر این پدرش که نباشه نمیتونم بیرون از خونه راحت کنترلش کنم

لج کنه، خودش رو میندازه از بغلم، یا راه نمیاد، حتی خودشو پخش زمین میکنه

برعکس من اون دوتا رو خیلی دوست داره. ببرش پارک یا ببرش بیرون من عصر ها یه ساعتی میبرمش جلوی در یکم ب ...

جلوی در؟

چت بازی میکنه؟

جلوی در؟چت بازی میکنه؟

اره محله ما همه بیرون میان منم میبرمش بچه ها باهاش بازی کنن بازی میکنه نباش تنهای یه ماشین داره سوار میشه خودش بازی میکنه

بمیرم براشمنم افسردگی دارم تا حذثدودی حوصله بیرون از خونه رو نذازمعلاوه بر این پدرش که نباشه نمیتونم ...

دور از جون. اینطور نگید 

ببین بچس و باید باهاش بازی کنین حتی اگه سخت باشه 

اگه بیرون نبردی تو خونه باهاش بازی کن.

مثلا اسلایم بگیر، خمیر بازی با هم دیگه با خمیر چیزای خوشگل درست کنین، خونه بازی

کتاب داستان بگیر شبا براش بخون، کتاب رنگ آمیزی بگیره رنگ کنه، قایم موشک بازی کنین، تو تابستون که گرمه آب بازی کنه، و...کلی بازی هست که میشه تو خونه انجام داد