2777
2789
عنوان

پوست و مو

105 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان رحمتی هستم، من مدتیه مشاور یه شرکت معتبر پوست و مو شدم و دارم دوره‌های آموزشی خوبی میبینم. از اونجایی که اکثر مردم میخوان جوون تر و جذابتر باشن، اگر دورو بری هات نیاز داشتن که  مسائلی مثل ریزش مو، چروک، لک، جوش... رو برطرف کنن ب من معرفی کن، خوشحال میشم بتونم کمکی کنم بهشون...

جهت مشاوره رایگان پیام بده🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل ریزش مو چی میتونه باشه

عزیزم این روزه دلیل ریزش مو میتونه استفاده از شوینده های نامناسب، استرس، کم خونی، و کمبود یسری ویتامین ها و کلاژن توی بدن میتونه باشه ما همه چی داریم برای درمانش

عزیزم این روزه دلیل ریزش مو میتونه استفاده از شوینده های نامناسب، استرس، کم خونی، و کمبود یسری ویتام ...

خب من خیلی ادم استرسی هستم و فک میکنم که کم خونی هم دارم 

پس یعنی یکی از دلایل میتونه شامل اینا باشه؟

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."

من شرکت ایمان نفیس کار میکنم خودم اول مصرف کننده بودم ب شدت راضی بودم و برای همین وارد این کار شدم

من قبلا سی سی کردم mnd از این شرکت گرفتم راضی بودم دیگه ازش ندارین؟

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
خب من خیلی ادم استرسی هستم و فک میکنم که کم خونی هم دارم پس یعنی یکی از دلایل میتونه شامل اینا باشه؟

بله صد درد صد عزیزدلم استرس خیلی عوارض داره کم خونی هم باعث میشه موها نازک بشن و پایه موها استحکام خودشونو از دست بدن 

ما اینجا برای درمانش همه چی داریم

من قبلا سی سی کردم mnd از این شرکت گرفتم راضی بودم دیگه ازش ندارین؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14619697&slug=%D8%A7

عزیزم میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🥲

برای موندن کسی اسرار نکن ، "آنکه تورا میخواهد ، موندن پیش تو را یاد میگیره"❤✨️