2777
2789
عنوان

بخدا از دست مامانم خستم

96 بازدید | 3 پست

خداییش خیلی خوبی در حقم کرده دلم نمیاد چیزی بهش بگم.ولی همش منو مقایسه میکنم با بقیه.مثلا یکی از زنای فامیل همسن منه سومین بچشو طبیعی آورده.من۴۸ساعت بستری بودم نتونستم طبیعی بیارم ینی انقدر زور زدم تا بواسیر گرفتم.همش میکوبونتشون تو سرم.با اینکه خودش مارو سزارین آورده.یا میگ شوهر طرف براش سیسمونی گرفته در حالی ک منم سکه فروختم خودم از قایموشکی شوهرم سیسمونی گرفتم ک مامانم تو خرج نیوفته با اینک وضعشون توپه.خسته شدم همش تحقیرم میکنه بخدا بخاطر همین رفتاراش شوهر کردم و از چاله افتادم تو‌ چاه😭😭😭😭

خدایا شکرت.

بعضی مادرااینطورین همسایه ما8سال بچه دارنشد،میگف مادرم همش میگه خاک تو سرت جاریت بعدتوازدواج کرد2تابچه داره تو عرضه نداری 

ومن دختریم ک توبیمارستان یبارواس همیشه مامانشوازدست داد،بمیرم واس اون دلت ک پر،از،ارزو،رفت مامانم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.